Sexy Švantnerová, Vítová a spol.: Rozparky až do nebes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Švantnerová, Vítová a spol.: Rozparky až do nebes!

Missky se ukázaly!
Missky se ukázaly! (Foto ara)

Na jednom mole se sešly hned tři vítězky soutěže krásy a stálo to za to! V případě České Miss 2015 Nikol Švantnerové (25), České Miss 2016 Andrey Bezděkové (24) a České Miss 2009 Ivety Vítové (34) hrál hlavní roli rozparek.

Pánové tak nevěděli, kam dřív upřít svůj zrak. K vidění toho na módní přehlídce nové kolekce návrhářky Terezy Sabáčkové (36) bylo mnoho. Modelky se předvedly v několika šatech a předháněly se, která svou ladnou chůzí rozevlaje sukně s proklatě vysokým rozparkem. Všechny do jedné v šatech odhalily sexy nožky.

„Na mole jsem teď byla po pěti měsících a moc jsem si to užila. Dřív jsem byla zvyklá chodit přehlídky opravdu často, pak jsem měla trochu pauzu na mateřské, ale teď už je to opravdu jen výjimečné. Vybírám si hezké akce, které jsou pro mě srdeční záležitostí,“ řekla deníku Aha! moderátorka Odpoledních Televizních novin Iveta Vítová, která si od Terezy Sabáčkové nechala v minulosti ušít vysněné svatební šaty.

 Iveta Vítová: Jsem ráda, když můžu vypadnout z baráku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.