Zlata Adamovská (58): DOJEMNÝ SKUTEK pro nemocnou maminku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zlata Adamovská (58): DOJEMNÝ SKUTEK pro nemocnou maminku

Zlata Adamovská bude mít na Vánoce maminku u sebe.
Zlata Adamovská bude mít na Vánoce maminku u sebe. (Foto: TV Nova )

Daří se jí v lásce i v práci, jedinou starostí je maminka. Zlata Adamovská (58) má vedle sebe konečně pevnou mužskou oporu v osobě Petra Štěpánka (69), užívá si vnoučka Viktora od dcery Báry, jen zdravotní stav maminky ji znepokojuje. Dokonce ji měla v nemocnici.

I když už roky hraje lékařku Bělu Valšíkovou, v reálu jí to nebylo nic platné. Na to je každý scénář krátký, starost o mámu člověka pořádně dostane. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě ale na sobě při natáčení vůbec nedala znát, že ji sužují problémy. Starost o mámu v sobě pevně uzavřela.

„Zlata je vždycky připravená a dobře naložená, když ne, stejně to všechno obrátí v žert,“ prozradil Aha! jeden z kolegů. Proto nikdo netušil, že Zlata z natáčení spěchá do Střešovic do Ústřední vojenské nemocnice, kde na oddělení rehabilitace a následné péče leží její maminka. Adamovská neodpověděla ani na dotaz Aha!, nehodlá se prostě se svou bolestí nikomu svěřovat. Jediný, kdo sdílel její obavy, byl manžel Petr Štěpánek (69). Ten taky se ženou chodil pravidelně na návštěvy, aby ji podpořil.

Před Vánocemi ale svitla naděje. Lékaři rozhodli, že paní Adamovská může za rodinou domů na Vánoce. Zlata učinila dojemný skutek a maminku si v úterý vpodvečer odvezla do jejich dejvického domu.

Čím byla?

Maminka Zlaty Adamovské dělala napřed prodavačku, poté pracovala coby úřednice v kanceláři. Tatínek byl cukrář.

Na video se Zlatou Adamovskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
26. 2. 2018 • 21:19

Stará paní se u ní udřela.Měla se celý život jako v bavlnce.Tak ať necestuje a neužívá života,ale taky se o někoho stará.Režiserku Janečkovou,manželku Petra Štěpánka taky šoupli dp ustavu a už si užívali,kdyź byl ženatý .To je bezcharakterní krá va Adamovská, celý život zanášela Johnovi a pak se divila,že hledal pohlazení jinde

bello
26. 2. 2018 • 21:16

Má se o ni starat doma.Přestěhovala ji k sobě aby vařila prala ,tak tam jí to má oplatit. Ne si ji "dojemně"brát na Štědrý den.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.