Soupeře zfetoval úmyslně! Pavel z Prostřeno řekl proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soupeře zfetoval úmyslně! Pavel z Prostřeno řekl proč

Pavel Klega (31) přiznal, že THC se jeho protihráčům nedostalo do krve náhodou.
Pavel Klega (31) přiznal, že THC se jeho protihráčům nedostalo do krve náhodou.  (Foto ara a archiv P. Klegy)

Pavel Klega (31) přiznal, že THC se jeho protihráčům nedostalo do krve náhodou.  Nejdřív sice zapíral, ale teď přiznal vše. Proč to tedy udělal?

 

„Marihuana je pro mě posvátná rostlina z přírody, léčím si s ní astma a bloklá záda. Dovolil jsem si ji tam dát, protože jí věřím. Je to pro mě rostlina budoucnosti. S přípravou másla jsem neměl zkušenosti, takže jsem tam toho dal příliš. Chtěl jsem, aby se hosté uvolnili. Před kamerami jsem nemusel nic hrát. Byl jsem totálně zdrcený," svěřil Klega s tím, že moc dobře věděl, co svým hostům do jídla přidává.

Po pozření jeho pokrmu začala totiž protihráčka Lucie kolabovat a zle se udělalo i dalším. Do bytu musela být polána záchranka a natáčení pokračovalo až za pár týdnů. „Nikdy bych si neodpustil, kdyby umřeli a jsem opravdu rád, že se jim nic nestalo. Uvědomil jsem si, že riskovat můj život na cestách můžu, ale nikdo nemá právo riskovat život ostatních lidí. Hluboce a lidsky mě mrzí, že jsem jim způsobil újmu. Podat někomu psychotropní látku bez jeho souhlasu je nemorální," uznal Pavel.

„Policii jsem se rovněž přiznal a souhlasil s uhrazením vzniklé škody a požádal jsem o předběžné zastavení trestného stíhání. Polehčující okolnost je to nejlepší, co může být. Cítím se líp," dodal s tím, že nic podobného už neudělá.

Přiznání Pavla z Prostřeno: Hosty jsem zdrogoval schválně!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kiwi65
20. 12. 2017 • 20:40

Debilní pořad o debilech,pro debily.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.