Ajťák Pavel (31), který v Prostřeno přiotrávil 3 lidi: Vyhrožoval, že odpálí kostel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ajťák Pavel (31), který v Prostřeno přiotrávil 3 lidi: Vyhrožoval, že odpálí kostel!

Pavel je opravdový podivín.
Pavel je opravdový podivín. (Foto ara a archiv P. Klegy)

Procestoval půlku světa, ale kde se objeví, tam způsobí malér. Ajťák Pavel Klega (31), který marihuanou v jídle přiotrávil tři soupeře v pořadu Prostřeno!, a na tři neděle tak zrušil natáčení, v přestrojení za muslima vyhrožoval, že odpálí kostel v Hlučíně!

Pavel je opravdový podivín. Opustil práci, vybral si spoření a v roce 2014 se vydal stopem kolem světa. Svou cestu si rozvrhl na pět let, po dvou a půl letech se ale musel vrátit domů kvůli zdravotním problémům se zády. Přesto se rozhodl napsat cestopis a pořádat přednášky po celé republice. Na jednu z nich, která se měla konat letos v květnu v hlučínském Červeném kostele, ale zval větou: „Dneska to odpálím!“ Ve spojení s arabským oblečením a fotografií s namířenou bazukou to popudilo řadu lidí. Radnici města jeho plakát naštval natolik, že mu sebrali před časem udělenou cenu!

Přibáňovi »pokálel« trabant

Na výstavě cestovatele a propagátora trabantů Dana Přibáně (41) zase natočil video, na kterém předstírá, že kálí na střechu jeho auta. Navíc ulomil stupátko na invalidním vozíku, který byl součástí výstavy. Dan má k trabantům hlubokou citovou vazbu, takže následovala hádka přes sociální sítě. Klega se šel sice Přibáňovi omluvit, ale ten jeho omluvu nepřijal.

Stopl 290 aut

Během své cesty, která trvala dva a půl roku, Pavel navštívil celkem 23 zemí, stopl 290 aut a urazil 22 596 kilometrů. „Chtěl bych začít sportovat, protože sport mi na cestách strašně chyběl. Mám v plánu jezdit na kole a chodit do bazénu,“ svěřil letos v únoru po příjezdu do vlasti.

Po skandálu s drogami je Pavel k nepoznání! Proč šel dohola?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lalia
15. 12. 2017 • 21:26

Prostřeno ztratilo svůj půvab.První díly byly lepší,dalo se na to dívat.

malavelka
15. 12. 2017 • 13:01

Pořad je přínosnější než číst literaturu z oboru psychiatrie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.