Původ bábovky šokoval Šípa! Je z Indie a jde o sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Původ bábovky šokoval Šípa! Je z Indie a jde o sex

Karel Šíp
Karel Šíp (archiv Blesku)

Karel Šíp (72) si do své show pozval záhadologa Arnošta Vašíčka (64) a zažil šok. Spisovatel překvapil moderátora i diváky tvrzením o skutečném původu a účelu bábovky. A budete koukat i vy!

Všechnopárty Karla Šípa navštívil záhadolog Arnošt Vašíček. Tentokrát ovšem neprobíral ufony, nýbrž oblíbené sladké pečivo. Proč? „Peče vaše paní bábovku?" optal se bez varování moderátora a vzápětí přišel s "bombou"!

„Bábovka k nám přišla z Indie. Pokud navštívíte zdejší chrámy, najdete tam podstavec s oválem. Ten je symbolem ženské plodnosti. A v jeho blízkosti pak sloupek, lingam, symbol plodnosti mužské. A když děvčata chtějí mít děti, tak mají takovou nádobu, která je stejná jako naše forma na bábovku. A upečou obětní pečivo k uctění bohyně Bhábáni. Rozdíl je pouze v tom, že u nich je to jakýsi rýžový nákyp," zahlásil Vašíček, na což šokovaný Šíp kontroval: „Takže, když moje žena peče bábovku, znamená to, že chce další dítě?"

Videorecept: Rychlá bábovka 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
23. 11. 2017 • 01:01

píše největší debil georg7

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.