Režisér Hřebejk prodělal operaci! Co se mu stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Hřebejk prodělal operaci! Co se mu stalo?

Jan Hřebejk
Jan Hřebejk (Foto: David Malík, Martin Hykl, Karel Kopáč, Zbyněk Schnapka, ara )

Známý český režisér Jan Hřebejk (50) je podle exkluzivních informací magazinu Sedmička po operaci nosu! Zákrok, který se musí provádět v úplné narkóze, přitom proběhl jen pár hodin poté, co režisér při slavnostní premiéře uvedl do kin svůj film Dezertér z trilogie Zahradnictví.

Jen málokdo si všimnul, ale český režisér Jan Hřebejk musel v září, přímo v den státního svátku nastoupit do Fakultní nemocnice v Motole na plánovanou operaci nosu. „Dělali mi septoplastiku,“ prozradil Hřebejk magazinu Sedmička.



Septoplastika je druh operace, při které se chirurgicky upraví vybočená nosní přepážka. Cílem operace je vyrovnání nosní přepážky a zlepšení nosního dýchání. Operace jistě překvapila velké množství fanoušků, o tom, že měl Hřebejk s dýcháním problém, až do lékařského zákroku nikde nemluvil.

Operace proběhla v pořádku a nyní je režisérovi podstatně lépe. Poté, co si několik dní odpočine a proběhne rehabilitace, vrhne se zpět na propagaci trilogie Zahradnictví, jehož třetí díl bude mít premiéru v polovině listopadu.

Jan Hřebejk: Tříska byl hrdina našeho dětství i života:

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si
borka30
22. 10. 2017 • 13:47

Dnes tu má sraz pražská kavárna?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.