Hvězda Kameňáku Laufer: TAHANICE O PRACHY. URAZIL SE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Kameňáku Laufer: TAHANICE O PRACHY. URAZIL SE!

Josef Laufer údajně přecenil svou důležitost.
Josef Laufer údajně přecenil svou důležitost. (Foto Aha! – Marek Pátek, Robert Klejch, ara)

Producent posledních dvou filmových Kameňáků Pavel Pásek (50) se rozhodl pro šestnáctidílný televizní seriál Kameňák. V něm se objeví hlavní protagonisté všech pěti filmů, chybí pouze Josef Laufer (78) jako charismatický Leo Kohn. Proč?

Přestože v posledních dvou filmových Kameňácích odmítla hrát Jana Paulová (62), v televizním seriálu se objeví. To Laufer nehrál pouze v posledním Kameňáku 5 a v seriálu si ani neškrtne.

„Pan Laufer hrál ve všech Kameňácích a tak jsme ho oslovili i pro ten pátý Vánoční Kameňák. Došlo ale k trapné hádce kvůli jeho honoráři a proto teď nebyl osloven ani pro seriál,“ dozvěděli jsme se ze zákulisí projektu

Herec nejdřív na páté pokračování Kameňáků kývl, potom ale žádal nehorázný honorář! „Trval na sedmdesáti tisících korunách za jednu maličkou scénu, při které vlastně ani nemluví. Jen odlétá s mimozemšťany v kouli a kouří doutník. Ve filmu je to scéna na pár vteřin,“ prozradil náš zdroj. Producent umělci peníze za tuhle malinkou scénku odmítl vyplatit, Laufer se prý urazil a ve filmu nehrál nakonec vůbec.

„Je tedy logické, že jsme ho neoslovili ani pro seriál,“ okomentovali celou věc ve štábu. Producent Pavel Pásek se k celé věci odmitl vyjádřit. „To jsou interní věci, o kterých se nemluví. Můžete se ale zeptat pana Laufera, jak to bylo,“ řekl Pásek. „Nebudu tohle vůbec komentovat, proč, jak a co bylo,“ reagoval Laufer.

Na video s Josefem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.