Zpěvačka Sisa Sklovská (51) v šoku: Sebevražda blízkého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Sisa Sklovská (51) v šoku: Sebevražda blízkého!

Zpráva o smrti blízkého spolupracovníka ji zdrtila.
Zpráva o smrti blízkého spolupracovníka ji zdrtila.  (Foto Aha!: D. Černovský, P. Machan, ara)

Vzalo jí to dech! Pěvkyně Sisa Sklovská (51) prožila obrovský šok, před pár dny se totiž dozvěděla neuvěřitelnou zprávu o smrti svého blízkého.

Její dvorní daňový poradce a účetní Juraj (†55) totiž spáchal sebevraždu! „Stále tomu nemůžu uvěřit,“ reagovala na tragické úmrtí blízkého spolupracovníka a přítele v jedné osobě Sklovská.


Podle zjištění Aha! odešel ze svého domova ve čtvrtek ráno a od té doby se neozval. Už ten samý večer zalarmovala jeho manželka policii s tím, že se nikomu neozval a nikdo neví, kde je. Po dvou dnech pátrání ho našli v jeho autě, na okraji lesa za Bratislavou. Vyšetřovatelé jako příčinu smrti uvedli otravu léky.
Ekonom a odborník na daňové poradenství pro zpěvačku pracoval dlouhých jedenáct let a nikdy nejevil žádné známky, že by ho něco trápilo. „Nikdo z nás netušil, že by snad měl nějaké problémy,“ přiznala smutně Sklovská. Přesto si uznávaný profesionál na daně, sáhl na život a svůj čin, bohužel dokonal. „Bude těžké se s tím vyrovnat,“ uzavřela. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.