Vzali se 4 měsíce po smrti Sofinky! Pak přišlo zjištění jako z hororu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vzali se 4 měsíce po smrti Sofinky! Pak přišlo zjištění jako z hororu

Po svatbě přišlo hrozné zjištění.
Po svatbě přišlo hrozné zjištění. (Foto: ara)

Dlouho to vypadalo, že malé děvčátko zemřelo nešťastnou náhodou. Jenže krutá pravda stejně nakonec vyplula na povrch…

Devětadvacetiletý Američan Jake Jensen byl obviněn z týrání a vraždy dítěte své tehdejší přítelkyně. Všichni si dlouho mysleli, že Sophie (†19 měsíců) zemřela na následky záchvatu, jenže pravda byla docela jiná.

Dívenka, která zemřela už v roce 2016, se narodila s mozkovou obrnou, která jí působila zdravotní problémy. Osudný den jí měl na starosti právě přítel její matky Jake. Ten byl obviněn z vraždy, vzhledem k tomu, že pitva dívenky odhalila zranění mozku a následný nedostatek kyslíku, který vedl k její smrti.

Podle deníku The Sun utrpěla dívenka i zranění hlavy, očí a měla zlomenou nohu. Podle soudního lékaře její smrt způsobilo domácí násilí. Hrozná pravda sice vyšla najevo, ale dala si docela načas. Policie totiž muže obvinila až čtyři měsíce poté, co pojal matku mrtvé dívenky za manželku. Dokonce mu stihla porodit i dítě. To bylo pokřtěno den před tím, než na něj policie vydala zatykač. Na spokojený rodinný život to příliš nevypadá…

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.