Jedenáctiletý kluk pokořil olympionika Koukala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jedenáctiletý kluk pokořil olympionika Koukala

Klučina Koukala řádně prohnal!
Klučina Koukala řádně prohnal! (Foto: Frekvence 1)

Tohle ještě nezažil! Badmintonistu Petra Koukala porazil v rámci speciálního výjezdního vysílání rádia Frekvence 1 jedenáctiletý kluk. Slavný sportovec mu před tím předal na kurtu vstupenky na sobotní koncert Robbieho Williamse v Praze.

Ty malému Josefu Rákosníkovi vyhrála v rádiu jeho maminka. „On Robbieho velmi rád poslouchá. I v rámci výuky angličtiny. A tak jsem se do soutěže Frekvence 1 přihlásila,“prozradila Pepova maminka, kterou překvapilo, jakou formu předání lístků stanice zvolila. Moderátor ranního vysílání Petr Šimek totiž dohledal, že malý kluk hraje badminton. „Napadlo mě, že by Pepíkovi lístky předal Petr Koukal. Domluvili jsme se a vyrazili jsme za ním do tréninkové haly,“ prozradil Šimek.

„To je můj splněný sen. S Petrem jsem se už jednou potkal na jedné akci a je to můj vzor,“měl v očích slzy dojetí malý Josef, když za ním rádio Frekvence 1 i s Koukalem přijelo. Petra se pak rovnou zeptal, jestli v sobotu nepůjde na koncert s ním. „Šel bych, ale časově mi to nevyjde. Tak vezmi maminku,“ nabádal ho olympionik. „Tak jo, ale zahraješ si se mnou?“ vyzval sportovce fanoušek. Petr souhlasil a po dvaceti minutách velmi profesionální hry zažil od Josefa porážku. „Dal mi pěkně do těla. Jak je mladý, tak mu to dobře běhá,“ prohlásil Koukal, když odcházel zpocený z kurtu. 

VIDEO s Petrem Koukalem a šikovným klučinou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.