Hůlka (49) představil doma novou přítelkyni (26): Co mu na ni řekla máma? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlka (49) představil doma novou přítelkyni (26): Co mu na ni řekla máma?

Maminka Jarmila září štěstím.
Maminka Jarmila září štěstím. (Foto Aha! –Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

Zřejmě to myslí opravdu vážně! Daniel Hůlka (49) představil svou o 23 let mladší přítelkyni Báru Klementovou (26) mamince Jarmile. „Už to máme za sebou. Bára se jí moc líbila,“ svěřil deníku Aha! muzikálový Dracula. Jeho matce tak konečně svitla naděje, že by se mohla dočkat vnoučat...  

„To by se jí líbilo,“ komentuje zpěvák, který po potomkovi také už dlouho touží. Svou novou lásku se snažil zuby nehty tajit před celým světem. „Není zvyklá vůbec na média. Nechtěl jsem ji vystrašit,“ vysvětluje Dan, jehož Bára vystudovala filosofii, pracuje v cestovním ruchu a živí se tlumočením.

„A právě tohle se mamince moc líbí! Že není ze světa showbyznysu...“ komentuje Hůlka, jehož předešlé nevyvedené vztahy byly všechny z branže. „Možná proto nevydržely,“ míní zpěvák.

S Bárou zatím bydlí na střídačku v jejím pražském bytě a ve svém mobilheimu v Jevanech. Prozatímní bydlení na kolech by ale mělo už za rok zmizet. Příští léto by na místě zpustlé chaty a provizorní maringotky měl stát srub.

„Když všechno dobře dopadne. Vše je už naplánováno,“ říká Hůlka s tím, že demolice shnilého stavení a postavení srubu by neměly přesáhnout dva a půl milionu korun.

„Na to snad mám, vždyť vydělávám,“ říká Dan, který teď pilně zkouší s kapelou na koncerty, aby mohl v září vyrazit na koncertní šňůru. Navíc za týden začne zkoušet nový muzikál Muž se železnou maskou, který má v Divadle Broadway premiéru už v listopadu.

Na video s Hůlkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
27. 7. 2017 • 16:00

To si nemyslím.

srdcovadama111
27. 7. 2017 • 15:03

DNES MÁ NAROZENINY HEREČKA GÁBI VRÁNOVÁ, ALIAS ČIHÁKOVÁ ZE SERIÁLU CHALUPÁŘI,,,,,,,,BULVÁR ZAPOMNĚL?

srdcovadama111
27. 7. 2017 • 15:00

HŮLKA s maminkou JÁGR s maminkou KRAMNÝ s maminkou .....zoufalci .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.