Dusno mezi Gottem a dcerou Dominikou: SRPEN TO ROZSEKNE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dusno mezi Gottem a dcerou Dominikou: SRPEN TO ROZSEKNE!

Tátovi se Gottová pokoušela dovolat celý čtvrtek i během včerejška, kdy měl narozeniny.
Tátovi se Gottová pokoušela dovolat celý čtvrtek i během včerejška, kdy měl narozeniny. (Foto Profimedia.cz)

Nejstarší Gottova dcera Dominika (44) se se svým otcem Karlem (78) rozhádala přímo v nemocnici a to kvůli převodům majetku. Snad se časy lepší a ti dva k sobě zase najdou cestu.

Dominika se několikrát pokoušela s Karlem spojit a povedlo se jí to až v podvečer jeho narozenin. K jejich  setkání přitom nedošlo. Karla Gotta nejvíce zamrzela informace, že je Dominika několik let provdána za finského muzikanta Tima Tolkkina o čem neměl táta nejmenší tušení.

V době Gottovo boje s rakovinou přepsal veškerý majetek na svou ženu Ivanu Gottovou a to se samozřejmě dceři ani v nejmenším nelíbilo.  Mluvčí zlatého slavíka Blesku potvrdila: „Ano, Gott plánuje společné setkání s dcerou Dominikou.“ To by se mělo uskutečnit v půlce srpna. 

Na video s Karelm Gotem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 7. 2017 • 21:03

A setkání se uskuteční kde ? V tom půjčeném okálu na Proseku, nebo na té pronajaté lodi, anebo mu tchýně půjčí svou chalupu v Doubici ? Jen aby nakonec neservírovat s hrdým čelem v garáži. Ta jediná mu patří

mord
25. 7. 2017 • 18:01

Souhlas ale proč tolik rozcilovani? To se přece týká všech článků

antonuis.j
25. 7. 2017 • 15:37

No to to vylepšili, tou opravou!!!! V PODVEČER jeho narozenin!!! Taky dobrá demenťárna, fakt, kdyby něco, tak se říká v PŘEDVEČER, jenže to primitivní negramotní imbecilové bez základního vzdělání byť i pomocné školy nevědí!!! Tvl, fakt to zavřete, žumpaři, jděte dělat na co máte IQ a vědomosti - vybírejte žumpy a kanály, myjte WC a sbírejte vajgly!!!

antonuis.j
25. 7. 2017 • 13:47

On měl narozeniny VČERA????? Hovada, zase jste okopírovali starý paskvil a jste líní přepsat datum, vy smradlaví nechutní oligofrenní dementní zhovadilí odpudiví zrůdní tvorové - primitivní debilové z redakce!!! Tvl, vy jste banda přirození s IQ 40 - ani tu pomocnou školu jste nedostudovali a jste jen a jen slizouni nadržení a ubozí - nejstrašnější pisálci v této zemi - fakt to ty stará kudlo Šmuclerko zavři - jste ubohost sama a parta imbecilních zmr*dů!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.