Trapas roku v Ordinaci: ONA JE CHLAP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas roku v Ordinaci: ONA JE CHLAP!

Nejsem tlustá,  jsem těhotná!
Nejsem tlustá, jsem těhotná! (Foto herminapress.cz, facebook.com, TV Nova)

Podprsenka je jí skoro malá, přesto z ní štáb Ordinace v růžové zahradě udělal muže. Sexy Andrea Kerestešová (32) alias doktorka Marika Lukáčová před kamerou vyfasovala rodné číslo pro chlapa. Kde se stala chyba?

„Dopracováno! Bude se mi asi stýskat,“ loučila se Andrea na sociální síti se svými fanoušky. Bílý plášť prý musí v Ordinaci pověsit na hřebík kvůli pokročilému stadiu těhotenství. Podle jednoho z posledních dílů před prázdninami se zdá, že scenáristi chystají její combeck, inspirovaný seriálem On je žena, ale naruby. Vymění těhotenské břicho za plnovous?


„Takový dějový zvrat se nechystá – rozhodně zůstane ženou! O její půvaby bychom nechtěli připravit ani její kolegy v kamenické nemocnici, ani naše diváky,“ sdělila deníku Aha! tisková mluvčí Novy Kateřina Kotalová. Štáb se snaží, aby seriál voněl opravdovostí. Tentokrát se ale malá úsměvná chybka vloudila.
Všímavý divák upozornil na dramatickou scénu, kdy Marika Lukešová konzultuje s Petrem Rychlým (51) coby Čestmírem Mázlem svůj potrat. V detailu zdravotní karty její seriálové postavy je rodné číslo v mužské verzi – 840621/6784! Coby žena narozená v červnu, by totiž místo nuly měla mít pětku – tedy 845621/6784. „Jsme rádi, že máme všímavé diváky, kteří náš seriál sledují bedlivě a nic nám neodpouští. To nás posouvá dopředu. Nejsme neomylní, rodné číslo je skutečně uvedeno chybně, za tuto chybu se divákům omlouváme,“ dodala Kotalová.

Jak se stanovuje rodné číslo?
První dvě čísla označují rok narození, druhé dvojčíslí je pak měsícem narození. Právě tam se u žen k číslu měsíce přičítá 50. Například žena narozená 21. prosince 1999, tak bude mít zápis: 996221/…. Za lomítkem je pořadové číslo a kontrolní číslice.

Na video s Andreou Kerestešovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
23. 6. 2017 • 05:53

budouci top star cesky kinematografie , super sexy kote...ty kozitschky pekny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.