Misska Jandová (29) otevřeně po léčbě v Bohnicích: Psychický kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Misska Jandová (29) otevřeně po léčbě v Bohnicích: Psychický kolaps!

Řekli byste, že tato krasavice měla psychické problémy?
Řekli byste, že tato krasavice měla psychické problémy? (Foto Aha! – Radim Kořínek)

Bývalá královna krásy Zuzana Jandová (29) si sáhla na dno. Poté, co zkolabovala a byla převezena do pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice, se tři čtvrtě roku vracela do normálního života.

„Zažila jsem úplný psychický kolaps. Zničehonic jsem nevěděla, kdo jsem, kde jsem. Prvních pár dní si vůbec nepamatuju. Byla jsem pod sedativy a celkově ten pobyt byl pro mě strašný. A přestože mi pomohl, tak na něj nevzpomínám vůbec s láskou. Určitě to bylo nejtěžší období mého života,“ řekla pro Top Star modelka, která se pomalu vrací do života.

Po propuštění z blázince jí nejvíc pomohla rodina a přátelé. „Poté, co mě propustili, jsem byla u mámy. Ta se o mě starala. A v podstatě jsem se musela krůček po krůčku zase vracet k normálnímu životu, což trvalo strašně dlouho a bylo to strašně těžký,“ říká Jandová. „Díky bohu, díky sobě, díky rodině a díky přátelům. Jsem za to hrozně vděčná, lepším se každým dnem. Uvědomila jsem si, že ve svém životě potřebuji víc sebedůvěry a sebelásky,“ dodala Zuzana.

Mezi Ploty zapěla i Patrasová
Právě v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice včera začal dvoudenní multižánrový festival Mezi ploty. V programu včera vystoupili mimo jiné Michal Pavlíček, Lenka Dusilová, Tomáš Klus nebo Richard Müller. Nechat ujít festival si nemohla ani Dáda Patrasová, která vystoupila krátce po sedmnácté hodině! Dnešní program na hlavní scéně zahájí košičtí No Name. Pořadatelé akce slavící 25 let existence na 14 scénách přivítají zhruba 120 účinkujících.

Dáda Patrasová o rozvodu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
28. 5. 2017 • 07:05

Blázinec je v tomto kontextu velice netaktní výraz. Ten, kdo má psychické problémy, je nemocný člověk, nikoliv blázen. To je slovo dehonestující, vhodné tak do výroků typu "to jsem blázen, kam jsem to dal?". Jak je možné, že v dnešní společnosti, která chce být "in", přetrvává k psychicky nemocným lidem postoj, který by již dávno měl být "out"?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.