Přiznání Richarda Krajča: Proč to dal dohromady s Babišem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Richarda Krajča: Proč to dal dohromady s Babišem!

Krajča a Babiše spojují peníze a politika. Doslova...
Krajča a Babiše spojují peníze a politika. Doslova... (Foto: Aha! - Ladislav Křivan)

O víkendu se na Čapím hnízdě odehrála velká akce. Andrej Babiš uspořádal velkolepý večírek na oslavu 5. výročí nadace Agrofertu. Na pódiu vystoupila i kapela Kryštof, poslechlo si je 2000 lidí.

To, že Richard Krajčo s kapelou Kryštof vystupuje na akcích, které mají spojitost s Andrejem Babišem, je mu vyčítáno často. Útoky lidí, kteří považují jeho dlouholeté propojení s politikem za skandální, nejsou ničím výjimečným. Obzvlášť na sociálních sítích, kde bývají terčem výsměchu.

Právě na víkendové akci, ale Krajčo prozradil, co za jejich spoluprací stojí. Pro někoho může být překvapivé, že důvodem jejich spolupráce byla touha udělat dobrý skutek. Když měl jít před 3,5 lety výtěžek z prodeje DVD kapely Kryštof pro rakovinou nemocné děti, všechny nadace žádaly velké provozní režie a to se kapele nelíbilo. „Měli jsme štěstí, že jsme narazili na Moniku (členka představenstva nadace Agrofert, pozn. red) a oni to udělali zadarmo,“prozradil Krajčo Nedělnímu Blesku. Prohlédněte si naší fotogalerii, jak dobře se hosté na akci bavili.

Andrej Babiš „pařil“ při koncertu kapely Kryštof na své ministerské rozlučce



Přečtěte si
mekanik
23. 5. 2017 • 06:02

tahle prodejná dě-f-ka Krajčo by zapěl i Hitlerovi když z toho budou prachy.odpornej chcípák

radkapatka2014
22. 5. 2017 • 17:19

Já bych tomu i věřila.Všechny tyhle nadace, neziskovky, hlavně aby zbylo co nejvíc pro ně, to je myslím dneska už známá věc !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.