Peroutka z Tváře: Protekce u jednoho porotce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peroutka z Tváře: Protekce u jednoho porotce!

Před Tváří Milana Peroutku znal jen málokdo.
Před Tváří Milana Peroutku znal jen málokdo. (Foto Aha! – D. Kolářová, archiv TV Nova a Iago)

Díky show Tvoje tvář má známý hlas získal Milan Peroutka (27) práci snů. A nemusel čekat jako ostatní na slávu získanou po skončení soutěže. Roli v muzikálu mu už teď dal porotce Janek Ledecký (54).

Před pár dny, na Milanovy 27. narozeniny, podepsal smlouvu na roli Cassia v muzikálu Iago. „Měl jsem to štěstí, že jsem Milana objevil ve Tváři a od začátku jeho prvního vystoupení ho sleduji s velikým úžasem, protože se ukázalo, že je úplně jedno, jaké slavné postavy a písničky v historii pop-music se chopí, protože všechno udělá naprosto dokonale,“ přiznal bez skrupulí Ledecký, který je autorem hudby a textů k muzikálu. „Už dlouho jsem nenarazil na takhle talentovaného člověka, pracovitého, který by měl rozsah tři a půl oktávy, uměl hrát, uměl tancovat, a ještě by ho to strašně bavilo,dodal Janek, který díky Tváři Peroutku zlanařil.

Není divu, že je z toho zpěvák nadšený. „Každá potvrzená role je pro herce dárkem, ale v tomto případě jsem si ho musel zasloužit. Před tvůrčím týmem a potvrzenými interprety jsem předzpíval Cassiův stěžejní song. Popravdě jsem z toho neměl dobrý pocit a zapochyboval jsem, jestli jsem Janka nezklamal. Odepsal mi, že já ho zklamat nemůžu, ale že je rád, že mě zná i z jiných situací,“ svěřil se Milan, který v roli bude alternovat s Davidem Gránským (25). Toho Ledecký objevil v druhé řadě Tváře. Proč si Janek vybral Milana:
*v Tváři předvádí neuvěřitelné výkony
*jeho popularita s každým kolem roste
*zástupy fanynek se množí geometrickou řadou
*je jistota, že se na něj budou lidé chodit dívat
*je skromný a nemá ještě hvězdné manýry

Milan Peroutka o tom, zda mu pomohlo jeho slavné jméno do Tváře:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
5. 4. 2017 • 09:25

Já mu fandím, je to milý a sympatický kluk. Nadání má jistě také.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.