Zrada ve Výměně manželek: Nevěru odhalí internet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zrada ve Výměně manželek: Nevěru odhalí internet!

Tomáš se právě dozvěděl, že jeho žena to táhne s jiným!
Tomáš se právě dozvěděl, že jeho žena to táhne s jiným! (TV Nova)

Ve středeční premiérové Výměně manželek bude hodně dusno! Jak si Petra poradí v rozvrácené rodině se dvěma malými dětmi a jestli si Marie uvědomí v náhradní rodině, zda chce setrvat v nefungujícím manželství?

Na jedné straně rodinka z Litvínova, kterou tvoří Petra (32), Honza (29) a jejich dcera Justýna (5). Na druhé straně se seznámíme s Marií (21), manželem Tomášem (28), dcerou Eliškou (4) a synem Šimonem (2), kteří žijí v Prachaticích. A právě tato rodina prožívá naprostý krach svého vztahu. Tomáš a Marie jsou spolu už od jejích 14 let, a aby se mohli vzít, musel jim dát souhlas dokonce soud. V tuto chvíli manželé přiznávají, že šance na záchranu vztahu jsou opravdu malé. Oba dva si na sociálních sítích píšou s jinými lidmi a nedá se říct, že by to byli pouze přátelé.

 

Nečekané překvapení ale čeká na Tomáše. Jeho náhradní manželka Petra po něm chce, aby jí na sociálních sítích ukázal svou ženu. Když ale rozklikne její profil, zjistí, že na zdi má fotografie s jiným mužem a u nich je dokonce uvedeno, že jsou ve vztahu. Petra se navíc začíná od sousedů dozvídat, že se Marie ráda stýká s různými muži. Na základě toho začne vyvádět a začne mít strach, že Marie svede jejího manžela Honzu. Jak tato psychicky náročná Výměna manželek dopadne?

Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.