ULICI ovládne italský hřebec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ULICI ovládne italský hřebec!

Poprvé se Donati objevil v Ulici v úterý.
Poprvé se Donati objevil v Ulici v úterý. (Foto: TV Nova)

Do života Patricie Solaříkové (28) alias Terezy Jordánové vstoupí nový muž. S příchodem jara se jí začnou zapalovat lýtka a nechá se okouzlit charismatickým Italem Lorenzem, kterého ztvární začínající herec Cristiano Donati (30).

„Poprvé jsem do Česka přijel v roce 2012 na měsíc, moc se mi tu zalíbilo, a tak jsem se sem po univerzitě vrátil,“ usmívá se sympatický Ital, který nemá s jazykem problémy. „Češtinu jsem se začal učit už na škole v Itálii. Měli jsme si vybrat druhý jazyk a já jsem sáhl po češtině,“ říká Cristiano, který hrál i v několika reklamách.

Přestože má za sebou i filmy s americkou produkcí, natáčení v Česku je zatím nejtěžší. „Moje rodná řeč je italština, hraji v angličtině a tady na mě všichni mluví česky. Přepínat mezi třemi jazyky mi dává zabrat a večer mám pak úplně zavařený mozek,“ dodává se smíchem.

Patrice Solaříková o své depresi z tloušťky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
23. 3. 2017 • 13:11

Přesně to mě napadlo, ten titulek je hodně trapný, ale tady na AHA! je trapné absolutně všecko, ani sem už nic nového moc nedávají, krachuje to tady, debilkové z redakce se třeba vrátili do pomocné školy - aspoň ty základy gramatiky se možná o naučí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.