Modelky Victoria`s Secret odšlapaly přehlídku a... Vrhly se na hambáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelky Victoria`s Secret odšlapaly přehlídku a... Vrhly se na hambáče!

Jak by asi prádélko vypadalo na »normální« ženě?
Jak by asi prádélko vypadalo na »normální« ženě? (Foto: Facebook, Snapchat/Bella Hadid)

Tvrdá dřina v posilovně a přísná dieta. Modelky vybrané na nejprestižnější módní přehlídku roku se pořádně nenajedly už několik týdnů až měsíců. A to vše kvůli 45 minutám slávy!

Není divu, že jakmile zhasly reflektory, vyrazili si andílci pořádně nacpat svá vypracovaná bříška! Po skončení velkolepé show modelky s radostí zapomněly na »zrní« a »lupení«, které jistě dosud vévodilo jejich jídelníčku, a s chutí se zakously do poctivých hamburgerů a těstovin zapečených s tučnými sýry! Fotky ze své hostiny čile sdílely prostřednictvím sociálních sítí – v jejich životě je takové hodování vskutku vzácným zážitkem...

Kritika andílků: Kosti nejsou sexy!
Kromě obdivu dospívajících dívek toužících po modelingové kariéře sklízejí andílci Victoria`s Secret i kritiku: „Tohle nejsou ženy, to jsou jen kůží potažené kosti. Nechápu, jak mohou být pro dívky inspirací,“ zní řada komentářů na Twitteru. „Jsou přehnaně hubené a mají dlouhé nohy. Vypadají všechny stejně – chtělo by to pestřejší výběr,“ píší jiné uživatelky. „Zajímalo by mě, jak by asi to jejich prádlo vypadalo na normálním zadku,“ poukazují další.



Přečtěte si
ivoadler
3. 12. 2016 • 15:21

Jděte už do pr dele s těmi vyzáblými krasavicemi! Normální ženská by se nenašla?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.