Prezidentem vyznamenaný Hůlka: Závist a výhrůžky smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prezidentem vyznamenaný Hůlka: Závist a výhrůžky smrtí!

Prezident Miloš Zeman uděloval 28. října státní vyznamenání.
Prezident Miloš Zeman uděloval 28. října státní vyznamenání. (Foto Aha! – Jakub Poláček, ČTK)

Jednou ty mně, podruhé já tobě! I tak může na někoho působit vzájemné podporování Miloše Zemana (72) a Daniela Hůlky (48). Zpěvák přijal od prezidenta na Hradě vyznamenání a hlava státu zase pozvání na jeho koncert!

Věrný podporovatel Miloše Zemana se dočkal ocenění. Zpěvák si pro metál přišel v pátek 28. října na Pražský hrad a také si ho pyšně odnesl. „Bylo to něco naprosto fantastického. Cítil jsem se krásně a šťastně. Ve chvíli, kdy začaly znít fanfáry a přišli vlajkonoši, na mne dýchla ta státnost a důstojnost toho okamžiku,“ rozplývá se vyznamenaný zpěvák.

Na jeho hlavu se ale okamžitě snesla lavina kritiky ze všech možných stran. „Pokud mi to někdo nepřeje, tak je to jeho věc. Ale v devadesáti procentech je to spíš otázka závisti. Pokud by pan prezident dával vyznamenání někomu z mých kolegů, tak bych mu to přál. Chtěl bych tímto poděkovat všem lidem, kteří mě v minulém týdnu podpořili.

Někteří lidé mě v této souvislosti odsoudili a napsali o mně často velmi vulgární až hnusné věci, bylo mi dokonce vyhrožováno smrtí. Nezlobím se a těmto lidem odpouštím,“ řekl na včerejší tiskové konferenci Hůlka, který na oplátku pozval Zemana na svůj koncert 9. prosince ve Fóru Karlín. „Zatím čekáme, zda to panu prezidentovi umožní jeho pracovní povinnosti, ale pozvání už obdržel,“ prozradila producentka Ema Krahulíková, která Dana doprovázela na hradní ceremoniál.



Přečtěte si
ararat
2. 11. 2016 • 19:15

Bolševik bolševiku bude vždy obdivovat,směji se jak dva l.u.l.i.n.i.

size73
1. 11. 2016 • 20:53

Oprava pro soudruha/soudružku/učitele/učitelku:"nejsou schopni"........lol

ivoadler
1. 11. 2016 • 13:54

Hůlku nemáme rád. Připadá mi, že to je věčný puberťák. Vyznamenání ale dostali i horší. Stačí být zadobře s prezidentem. Proto si s tím játra netrhám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.