Vít Olmer se ukrývá v Paříži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vít Olmer se ukrývá v Paříži

Svůj úkryt posílá populární režisér čtenářům deníku Aha! k náhledu s prosbou, aby si tuto tajnou informaci nechali pro sebe.
Svůj úkryt posílá populární režisér čtenářům deníku Aha! k náhledu s prosbou, aby si tuto tajnou informaci nechali pro sebe.

PAŘÍŽ – Režisér Vít Olmer (64), který na sklonku loňského roku prodělal úspěšnou transplantaci jater a ledvin, zdraví čtenáře deníku Aha! z Paříže.


Po kritických slovech na adresu České televize v médiích se tam prý ukrývá před pronásledovateli z ČT právě ve slavném obrazu Mony Lisy.

„Ale teď vážně. Několik let jsem kvůli dialýze nemohl vystrčit nos z Prahy, která je sice krásná, ale už to chtělo změnu. S patnáctiletým juniorem, který ovládá francouzštinu, jsme dorazili do jarní metropole nad Seinou. Eiffelovku, Louvre a další pamětihodnosti jsem rovněž chtěl ukázat svým novým orgánům a zdá se, že se jim líbily. Nezlobí a fungují. Právě probíhaly prezidentské volby, a když vyhrál původem Maďar, uvažoval jsem, zda nemám také kandidovat já, křtěný Vltavou. Nějak to neprošlo,“ komentuje režisér svůj pobyt v městě umělců.


Autor: (ben)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.