Nývltová na sobě dře! Místo Angeliky bude hrát Ramba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nývltová na sobě dře! Místo Angeliky bude hrát Ramba?

Kamila Nývltová si dává pořádně do těla.
Kamila Nývltová si dává pořádně do těla. (Archiv)

Ačkoli v poslední době zpěvačka Kamila Nývltová hodně zhubla, rozhodla se, že bude dál své tělo trápit v posilovně.                        

„Ráda bych se ještě více zpevnila, proto jsem se se svým kubánským trenérem Josém domluvila, že budeme v trénincích intenzivně pokračovat,“ říká zpěvačka. V červenci ji čeká dovolená na jachtě v Chorvatsku s kamarády z Angeliky, tak chce mít do plavek co nejhezčí postavu. „Chodím cvičit pravidelně 3 x týdně, José mě vůbec nešetří, dává na mě často i dvacetikilová závaží, někdy je to opravdu mazec a jdu domů úplně vyřízená“ prozradila nám Kamila. Její hubnutí však přidělává práci kostymérkám v divadlech.


„Byla jsem se nedávno opět podívat na Mýdlovém princi a domluvila jsem se s kostymérkami Divadla Broadway, že budeme muset zabrat košilky, ve kterých hraji v Angelice“ dodává s úsměvem Kamila. „S trenérem jsme se minule smáli, že jestli takto budu s cvičením pokračovat, možná v budoucnu místo Angeliky začnu hrát Ramba,“prozradila na sebe zpěvačka. Nývltová je nyní v jednom kole, účinkuje v pražských muzikálových divadlech, má sólová vystoupení, intenzivně pracuje na novém CD, které by mělo vyjít na podzim. V současné době je Kamila bez partnera, a tak veškerý volný čas věnuje práci a sobě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.