Ugriluji se k obezitě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ugriluji se k obezitě

Martin Zounar si na propečených pochoutkách z grilu přes léto pěkně pochutná.
Martin Zounar si na propečených pochoutkách z grilu přes léto pěkně pochutná. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Martin Zounar (39) je grilovací labužník a přes letní období si dopřává několikrát týdně pořádný flák tučného a propečeného masa!

Martin Zounar (39) je grilovací labužník a přes letní období si dopřává několikrát týdně pořádný flák tučného a propečeného masa! To by bylo velké sousto pro dietní lékařku Kateřinu Cajthamelovou, která uvádí populární pořad televize Prima Jste to co jíte, protože Martin se dietami opravdu moc nezaobírá a nechává ho to naprosto klidným. „Zkrátka se vždycky v létě ugriluji k obezitě,“ smál se Zounar.

Masíčko opečené na ohni si prý dopřeje přes léto více než dvakrát týdně a když je potřeba zhubnout, tak si prý připraví na grilu zeleninu. Proto se nechal zlákat i tiskovou konferencí k dalšímu ročníku Globus Grilmánie 2007, které se společně s ním zúčastnili i členové skupiny Maxim Turbulenc, nebo grilovací šampioni z loňského roku a účastníci Mistrovství světa v grilování. „Tady to je ráj,“ řekl herec a moderátor, který dělá Globus Grilmánií i jejího průvodce. Ve Žlutých lázních v Podolí, kde se akce konala, proběhlo i oficiální vyhlášení Mistrovství ČR v grilování a letošní grilovací sezóny vůbec, která se vyhlašuje pod heslem »Hledáme nejlepší grilovací tým!«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.