Bolek Polívka (66), hvězda Případů 1. oddělení: VÁLKA V ZÁKULISÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolek Polívka (66), hvězda Případů 1. oddělení: VÁLKA V ZÁKULISÍ!

Herec vyhlásil válku České televizi.
Herec vyhlásil válku České televizi. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara )

Valašský král má problém! Rozčilení Bolka Polívky (66) nad tím, že ČT přestala natáčet nové díly populární Manéže, kterou vysílala od roku 1987, skončilo jeho předvoláním na kobereček. Vedení televize vadilo, že dění v televizi přirovnal k bývalému režimu.

„Vlastně nám nikdo pořádně nevysvětlil a neřekl, že ta Manéž nebude, pořád se to nějak odkládá, všichni jsou anonymní, připomíná mi to chování kdysi předrevolučních pracovníků,“ postěžoval si v lednu Polívka, který právě s Manéží vyrazil na turné po Česku a Slovensku. „Bolka si po tomto prohlášení zavolali z brněnské televize a vyčetli mu, že jako tvář ČT, která mimo jiné hraje v prestižním seriálu Případy 1. oddělení, veřejně televizi kritizuje! A řekli mu, že už by se to nemělo opakovat, jinak si podkopává nohy,“ prozradil deníku Aha! zdroj. Herec se tak může obávat o své další působení na veřejnoprávní televizi, které tím vlastně vyhlásil válku.


Oficiální stanovisko ČT k celé kauze překvapivě vyvrací Polívkova slova o tom, že televize nemá o jeho pořad zájem. „Další, v pořadí 54. díl Manéže, bychom rádi natáčeli, ale nedostali jsme do této chvíle od pana Polívky námět. Přitom jsme o něj žádali už loni v červenci. Pokud dostaneme zajímavý námět na další díl či díly, budeme v natáčení rádi pokračovat,“ oznámila mluvčí brněnského studia ČT Hana Orošová. Bolku, jsi tedy na tahu!

29 let Manéže
Dosud poslední díl Manéže ČT odvysílala v červnu 2014, první se vysílal v roce 1987. V každém díle lidé viděli několik divadelních skečů samotného Polívky i hostů, které si do pořadu zval. Teď se Polívka vydal na šestidílné turné, které začalo o víkendu v Brně. Mezi jeho hosty budou i Jiří Stivín (73), skupina Horkýže Slíže, Milan Lasica (76), Pavel Liška (44), Arnošt Goldflam (69) či Anna Polívková (36).



Přečtěte si
Josef Rysavy
17. 5. 2021 • 12:27

Z celeho srdce vam preji uspech.Jste urcite vyjimecne chtry a nadany k tomu, aby jste vymislel tv serial, ktery by byl ten nejlepsi a nejpopularnejsi v tv historii.
Good luck
JRR

antonuis.j
27. 2. 2016 • 13:27

Bolek (tedy Bolku ) je skvělý herec - dokáže perfektně zahrát cokoli! - a chytrý chlap, mám ho moc rád.

kiwi65
23. 2. 2016 • 18:13

Konečně skončí trapný výplod opilcova mozku.Kdo by se vydržel dívat furt dokola na to samý.Ochlasta a dlužník kam se podívá by měl být vděčný že mo tu ***inu vysílali tak dlouho..Ostaní televize by se měly zachovat stejně k takovým vyžîrkám ( Kraus,Jílková,Šíp )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.