Ester Janečková o nové Poště pro tebe: Bude to síla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ester Janečková o nové Poště pro tebe: Bude to síla!

Ester Janečková a pořad Pošta pro tebe se vrací na televizní obrazovky.
Ester Janečková a pořad Pošta pro tebe se vrací na televizní obrazovky.  (Foto Aha!: Karel Kopáč, ara)

Nejmladší host nebo smrtelně nemocný muž! Ti a další přijdou hledat své blízké do obnovené Pošty pro tebe. Moderátorka Ester Janečková (42) prozradila deníku Aha! detaily z nových dílů. 

Natáčelo se už prvních pět kousků a také tentokrát půjde o velká rodinná i lidská dramata! „Asi nejsilnější byl příběh matky, která čtyřicet let neviděla svoje děti, sama tvrdí, že jí je ukradli, že by je v životě nedala,“ řekla Ester.


Dramatický osud představí snad nejmladší účastnice pořadu. „Devítiletá holčička pozvala své rodiče, což by se mohlo zdát banální, ale osud té rodiny byl složitý a prošli si docela těžkými věcmi. Holčička byla neskutečná, ona to teda celé proplakala,“ dodala moderátorka. Před diváky se nebál vystoupit ani muž s rozstroušenou sklerózou. „Velmi věcně mluvil o tom, že umírá a hýbe jenom hlavou a zápěstím. Přesto to byl nejhumornější příběh, který jsme za dlouhou dobu v poště měli. On má neuvěřitelný nadhled, nadsázku, bavil tam celé publikum,“ láká Janečková k obrazovkám.

Přečtěte si
mazd
7. 12. 2015 • 14:35

Těším se.Komu jste nalezli ztracenou příbuznou pochopí.

ararat
4. 12. 2015 • 20:58

TAKY napíšu do Pošty pro tebe a nechám si vyhledat Markétu Sommerovou ze Stodůlek...aby všichni viděly co je teriyaki zač a jak vlastně vypadá blázen z fitka,PRAŽANDA JEDNA

ivoadler
2. 12. 2015 • 11:09

Já se na to taky nedívám, škoda času, ale s Ester je to vždycky síla.

pelagie
2. 12. 2015 • 09:02

Bude to síla, no to jistě , je to pořád dokola,co jiného můžou vymyslet ... Slováci taky udělali změnu, ale to pořád taky stejný, kamarádi svolávají kamarády, učitele, známé ze sousedství , zapomenuté příbuzné... dívat se je škoda času ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.