Paříž zažila hrůzné krveprolití. Islámští teroristé podnikli šest útoků na nevinné lidi, výsledkem je téměř 150 mrtvých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Paříž zažila hrůzné krveprolití. Islámští teroristé podnikli šest útoků na nevinné lidi, výsledkem je téměř 150 mrtvých!

Pařížští zachranáři mají plné ruce práce. V ulicích Paříže jsou desítky mrtvých.
Pařížští zachranáři mají plné ruce práce. V ulicích Paříže jsou desítky mrtvých. (Foto. Reuters)

Hlavní město Francie je v šoku. Islámští vrazi pod rouškou tmy zaútočili na několik cílů v Paříži. Postříleli při nich téměř 150 lidí a zranili desítky dalších. Francouzský prezident Francois Hollande vyhlásil výjimečný stav a uzavřel státní hranice. Pařížské metro jezdí jen v omezeném režimu, místní školy zůstanou uzavřeny. Ozbrojeným složkám se podařilo zabít jednoho teroristu, sedm dalších se odpálilo při sebevražedných atentátech.

Jedním z cílů se stala koncertní síň Bataclan, kde ve spárech teroristů zůstala stovka fanoušků americké rockové kapely Eagles Of Death Metal. Další útoky se odehrály v restauraci La Cambodge, u obchodního centra Les Halles a jeden dokonce v blízkosti stadiónu, kde se konal přátelský fotbalový zápas mezi mužstvy Francie a Německa. V této souvislosti je málo pochopitelné, že pořadatelé nechali zápas dohrát. Během tohoto utkání byla totiž slyšet ohlušující exploze a přítomný prezident Hollande okamžitě opustil tribunu. K místům útoků vyrazila i francouzská armáda, chaos v ulicích Paříže ale dále trvá. A ještě méně pochopitelné bylo, že redaktor České televize Zdeněk Velíšek se během informování o této tragédii v přímém přenosu několikrát uchechtl.

Přečtěte si
brunos
14. 11. 2015 • 20:05

Hlavně že tuhle odpornou svoloč tady někteří idioti vítaj, dělaj jim tři chody k obědu a stavěj posilovny.

nensina
14. 11. 2015 • 19:28

Souhlas,tento stát jedině vyhladit,nic jiného nepomůže,co udělali a dělají je neskutečné,nekoukat na nikoho a vybombardovat!!!Ty co už jsou tady v Evropě,okamžitě vrátit,nač dávat peníze na tábory a dávky pro ně,dát je na letenky a jiné prostředky jak je dostat domů,nikdo neví co tady udělají,co plánují,pryč s nimi a hned!!!!Ať už se konečně ty chytré hlavy,co to vymysleli konečně proberou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.