Hvězda Ordinace Ivana Jirešová (38): Opletačky s policií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová (38): Opletačky s policií!

Už při běhu za policistkou nasadila milý úsměv.
Už při běhu za policistkou nasadila milý úsměv. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, TV Nova)

Popularita jí šetří peníze! Ivana Jirešová (38) odzbrojuje úsměvem nejen diváky Ordinace v růžové zahradě, ale také policisty. Psí oči a pousmání jí stačí, aby jí ušetřili alespoň od jedné pokuty za špatné parkování.

Zatímco manžela Viktora Dyka (46) už herečka pouhým úsměvem udržet nedokázala a rozešla se s ním, na muže a ženy zákona funguje dokonale. Naposledy to představitelka ztřeštěné barmanky Lucie předvedla den před odletem na expedici do Amazonie. Šla na stanici městské policie na pražských Vinohradech zaplatit pokutu a vzápětí jí hrozilo, že dostane druhou!


„Dlouho hledala místo na zaparkování. Když se uvolnil plac téměř před stanicí, hned tam najela. Nevšimla si ale, že je tam rezervé,“ popsal deníku Aha! očitý svědek. „Asi po půlhodině vyšla z budovy a jakmile viděla policistku s blokem u svého auta, už zdálky na ni mávala a běžela k ní. Vysvětlovala jí, že zrovna byla zaplatit jednu pokutu na stanici a neměla, kde zaparkovat,“ popsal svědek. „Ani ne po minutě jí policistka prohřešek prominula,“ dodal.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.