Petr Vančura a Jan Cina: Další registrovaný gay pár na scéně? A co děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 15. března 2024

Svátek slaví Ida, zítra Elena / Herbert

Petr Vančura a Jan Cina: Další registrovaný gay pár na scéně? A co děti?

Fotografie
Fotografie (internal)

Není tajemstvím, že herci Jan Cina a Petr Vančura jsou partneři už několik let. Většina párů začíná po dlouhodobějším soužití pomýšlet, jakým směrem vztah posunout dále. Jak to mají tihle dva?

Na téma registrované partnerství se zatím herci příliš neshodují. Zatímco Vančura v rozhovoru pro iDnes.cz mluvil dokonce i o konkrétním místě, kde by si jednou obřad přál, Cina nebyl až tak konkrétní a k tématu se postavil spíše objektivně. „Svatba by měla být slib lásky, oslava vztahu. Ale dovedu si představit, proč se do toho někomu nechce. Vědomí toho slibu a závazku může s tím vztahem zamávat,“ dodal.

Co se týče případného rodičovství, oba dva si uvědomují úskalí naší legislativy, a proto o dětech už tolik nepřemýšlejí. Cina měl před vztahem s Vančurou zkušenost i se ženami a tenkrát ještě nepochyboval, že jednou bude otcem, dnes už to má jinak. Vančura zdůrazňuje fakt, že na dítěti je nejkrásnější, když se narodí jako plod lásky. Se smířením dodává: „To se nám nikdy nestane.“

Přečtěte si
rezacek
18. 11. 2016 • 09:33

Já taky. Od ucha k uchu.

rezacek
18. 11. 2016 • 09:30

Ad 1: platí jen pro"maminku", pokud malý pindík vynahradí velkou pr..í. Pokud mají střídavé manželství (týden ty, týden já), pak by to mohlo vadit. Ad 2: jste si tím jist? Ad 3: jste si tím jist?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.