Hvězda Ordinace dobyla seriál Přístav! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ordinace dobyla seriál Přístav!

Dvě různé role - dvě různé image herečky Kristýny Kociánové.
Dvě různé role - dvě různé image herečky Kristýny Kociánové. (Foto FTV Prima)

To je ale proměna! Pamatujete na brýlatou, potrhlou sestřičku Mirku z Ordinace? Kvůli roli matky samoživitelky Ivany Braunové v seriálu Přístav zahodila dioptrické brýle a teď se nechala ostříhat. Rázem vypadá minimálně o pět let mladší...

„Vlastně jsem s tím nápadem přišla já. Nabídla jsem, že se nebráním nějaké úpravě,“ svěřila Aha! blondýnka. „Kadeřnice mi vlasy zkrátila o dobrých patnáct centimetrů. Hlavně mi udělala ofinu, kterou mám po hodně dlouhé době. Jsem s ní moc spokojená – když chci, nechám si ji, když ne, dám ji do sponky,“ pochvaluje si Kristýna proměnu.


Od kolegyně Jitky Schneiderové (42), která v seriálu hraje kadeřnici Pavlínu Krupičkovou, se ale radši stříhat nenechala. „Jitka do mých vlasů kvůli záběru jen jednou šmikla. A tím šmiknutím vlastně určila, o kolik budu mít vlasy zkrácené,“ dodala herečka. Zbytek doladila mimo kamery profesionálka.



Přečtěte si
.-bello-
11. 10. 2015 • 11:08

frannes
8. 10. 2015 • 17:18

Nemám nic proti samotné herečce, ono z něčeho se žít musí, vadí mi ale to jak samospádem všichni odpadlíci z Novy končí na Primě. Jediné na co jsem se byl z produkce této TV (kromě filmů) dívat a to seriál Cesty domů, řekl bych hloupě dali na stejný vysílací čas jako Ordinaci na Nově a na tu se dívá manželka a tedy i já. Dívat se na netu mne neláká , není to ono. Nevím jak vy ale pro mne je honba za procenty sledovanosti nadbytečná i když procenta mají vliv na příjmy z reklamy. Spíše by se mělo dbát na kvalitu a alespoň trochu dát na to co chce většinový divák vidět. Ostatně i v citované Ordinaci je pro mne utrpením sledovat postavu Heluš , měl jsem bohužel příležitost nějakou dobu trávit v zdravotnických zařízeních ale něco takového jako vydírání pacientů k placení do kapsy této ...... jsem nikde nezažil. Pořád doufám, že taky brzy vysublimuje a kam ,že to přeskočí, no přeci na Primu a tuto pokličku nebudu raději otvírat a bude mi dobře .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.