Cameron Diaz (43): Jak přelstít biologické hodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cameron Diaz (43): Jak přelstít biologické hodiny!

Zpocené podpaží ji občas při focení zradí.
Zpocené podpaží ji občas při focení zradí. (Profimedia.cz)

Hollywoodská herečka o sobě vždy prohlašovala, že není rodinný ani mateřský typ. Asi si tím potřebovala zdůvodnit, že muže měnila jako ponožky a při slově svatba jí nabíhala husí kůže. Jenže teď to vypadá na happyend jako vystřižený z romantického filmu!

O manželství Cameron Diaz možná nikdy neuvažovala proto, že většina mužů po jejím boku byli buď nezodpovědní dobrodruzi, alkoholici či feťáci. Změna přišla, až když před rokem potkala kytaristu Benjiho Maddena ze skupiny Good Charlotte. Až tento rocker ji dokázal přesvědčit, že stálý vztah má něco do sebe a přemluvil ji dokonce ke svatbě. Loni o Vánocích se zasnoubili a v lednu si herečka o sedm let mladšího muzikanta vzala. A nyní, kdy už Cameron považovala svůj život za úplně vyřešený, přichází skutečná bomba. Cameron svým kamarádkám důvěrně sdělila, že je v raném stadiu těhotenství, a to se prý o to nijak moc nesnažila.  Pokud tedy nenastanou komplikace, bude už v dubnu matkou. Požehnaný stav jí přejí hlavně ty kolegyně, kterým sama chodila na svatby a radovala se z jejich dětí.



Autor:  al

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.