Tahle dáma se toho nebojí: Oblečení neuznává, a to ani na své farmě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tahle dáma se toho nebojí: Oblečení neuznává, a to ani na své farmě!

Angie má ráda pocit volnosti.
Angie má ráda pocit volnosti. (Profimedia.cz)

Jde naturismus a farmaření dohromady? Podle Angie Coxové z britského Doncasteru to není nic zvláštního.

Angie je prý naturistkou už od svých tří let a v nahotě tedy nevidí nic zvláštního. Nahá chodí doma, nahá si griluje na zahradě, nahá krmí svá zvířata a jezdí traktorem. Ostatně, podívejte se do galerie.

 



Autor:  ph

Přečtěte si
jity
17. 5. 2015 • 12:52

Břicho ji visí, tak ji skoro není ani vidět přirození, prsa na břiše, zkrátka učiněná krasavice. Jako ta naše Julča co šla na ruskou ambasádu se Zemanem, ale to byla asi fortun.

beladona-bella
17. 5. 2015 • 10:09

To je hrozný co se to tady děje upozorňuji, mám nový nick od teď budu beladona-bella aby bylo jasné o koho jde. Nikdo jiný s tečkou nebo bez tečky nejsem já a ani bych nikdy nepsala nějaké vulgární a přisprostlé hovadiny. Přesně tohle dělají mé klony, nalepené nicky a zloději identity.

beladona
17. 5. 2015 • 01:37

mejlika jsem beladona z nutnosti jinak dál bella. Tam, kde ty máš sádlo já mám svaly.Jsem souměrná, mám boky i štíhlý pas, prsa akorát a rovný nohy , polodlouhé mikádo a velký oči .. Závidíš, že se můžu cpát horem dolem a zůstávám štíhlá ? Jsem za to moje tělo šťastná.Ještě něco?Právě mám v sobě po večeři 2 krabice sušenek a jednu krabičku 130 g Cavendish and Harvey " Finest Belgium Eclairs " ( filed with tasty chocolate) a jsou softly melting mňam a dorážím poslední čoko v domě. čus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.