Václav Neckář strachy bez sebe: Manželka v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Neckář strachy bez sebe: Manželka v nemocnici!

Václav Neckář odjíždí v pátek z nemocnice, kde navštívil nemocnou manželku Jarku.
Václav Neckář odjíždí v pátek z nemocnice, kde navštívil nemocnou manželku Jarku. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Nespí, nejí, trápí se. Manželka Václava Neckáře (71) Jarka (75) leží už druhý týden v pražském IKEM. Zpěvák ji v nemocnici denně navštěvuje a tráví s ní 2 až 3 hodiny.

Jaroslava, která byla slavná primabalerína, měla od mládí potíže s ledvinami. Posledních 6 let ji dokonce sanitka čtyřikrát týdně vozí na dialýzu. A ke všemu se ještě ozvalo srdce!  „Před dvěma lety museli navíc Jarce udělat bypass,“ svěřil deníku Aha! Neckář. „Kvůli němu musí manželka na pravidelné kontroly a procedury, kdy jí čistí ucpané cévy,“ vylíčil zpěvák. Zákrok není jednoduchý a Jaroslava při něm vždy musí zůstat několik dní v nemocnici.


„Dávají ji do kupy už druhý týden,“ postěžoval si Vašek. „Je to těžké, jsem bez ní jako bez ruky, moc mi doma schází,“ dodal. Zpěvák svou ženu dokonce pravidelně vyprovázel brzo ráno na dialýzu, i když se třeba noc předtím vrátil pozdě z vystoupení. Jsou jako spojené nádoby. Doma nemá bez Jarky stání, a tak každý den cestuje do nemocnice.
„Napište, jak jsme se poznali. Bylo to v Plzni a Jarka hrála v divadle Julii,“ zavzpomínal Neckář na dobu před více než 45 lety. Nyní prožívá kruté dny. Vedle starostí o manželku má totiž celé léto koncerty. „Doufám, že bude Jarka co nejdřív v pořádku,“ věří optimisticky Vašek.



Přečtěte si
mekanik
12. 5. 2015 • 02:47

bel -venca

mixalca
11. 5. 2015 • 17:57

milujuvaska

milujuvaska
11. 5. 2015 • 16:31

Vašku drž se. A přeju Ti a celé rodině ať je manželka brzo v pořádku

elzbet1
11. 5. 2015 • 11:15

Přeji paní Neckářové brzké uzdravení a tím také přeji panu Neckářovi,ať nezůstane bez nejbližší osoby. Právě proto nechápu-a vůbec nic proti němu nemám naopak,klobouk dolů,že se dokázal dostat ze svého špatného zdravotního stavu a jsem jeho obdivovatelkou- jak mu někdo mohl nechat řidičák v dnešním chaotickém světě,vždyť nejde jen o něj.Není to z mé strany myšleno zle,ale nechtěla bych se dočíst,že "odešel" při nějaké nehodě. Přeji dlouhý život a hodně zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.