Jan Saudek se nehezky navezl do bratra, který je 9 let v kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jan Saudek se nehezky navezl do bratra, který je 9 let v kómatu!

Kája Saudek
Kája Saudek (ČT )

Kontroverzní fotograf Jan Saudek dokáže stále překvapovat a plnit stránky magazínu. Nejnověji se pustil do svého bratra Káji, který je téměř deset v komatu a podle všeho se z něj ani nikdy neprobere.

Jen co trochu polevily různé spekulace po filmu Fotograf, který byl natočen na motivy umělcova života, Saudek útočí znovu. Vlastního bratra označil za alkoholika a poštval proti sobě dceru nemocného Káji.

„Bratra jsem velice miloval, ale on se změnil. Stal se z něj někdo úplně jiný. Pro informaci - on vypil denně deset krabic vína. Denně a nočně. To je myslím nezdravé, protože to bylo nekvalitní obyčejné krabicové víno, ne skutečné víno, ale umělé,“ nešetřil fotograf svého bratra na serveru sedmicka.tyden.cz.

Výtvarník Kája Saudek ale podle jeho dcery žádný alkoholik nebyl a tvořil až do nehody v roce 2006, kdy mu zaskočilo sousto a on skončil v komatu. „Ano, tatínek se rád napil, ale pro dobrý pocit ve společnosti, určitě nebyl závislý. Kdyby byl alkoholik, tak by nemohl tvořit a pravda je ta, že těsně předtím, než měl tu nehodu, normálně kreslil. Zbylo nám po něm asi deset rozkreslených obrázků. Kromě toho mu v nemocnici dělali testy a byl absolutně zdravý,“ brání svého otce dcera Berenika s tím, že slova Jana Saudka jsou naprostý nesmysl.



Přečtěte si
ararat
3. 4. 2015 • 20:06

ararat není v důchodu,slize,arinka ještě aktivně a úspěšně vydělává,což tobě nikdy nemůže stát

ararat
3. 4. 2015 • 20:03

O TOM ŽÁDNÁ,blbá jak Janečkovy koně..milá bell..

majojo
2. 4. 2015 • 21:47

Od téměř stoprocentního abstinenta a milovníka kvalitních nápojů to tedy sedí.

bella.
2. 4. 2015 • 21:21

amp On je vlastně teď nezpůsobilý k právním úkonům , takže ona musela být soudem ustanovena jako jeho opatrovník. A jako opatrovník nesmí nic, než zajišťovat běžné právní úkony .Cokoli co není běžným , např. uzavírání smluv nad rámec, větší nákupy např, nemovitost atd. nesmí udělat bez souhlasu soudu atd. Jako dědička by na tom byla možná líp. Takže si myslím, že nemáš až tak pravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.