Zemřel expřítel Kateřiny Brožové, Peter Kovarčík: Nový film Renče v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zemřel expřítel Kateřiny Brožové, Peter Kovarčík: Nový film Renče v ohrožení?

Peter Kovarčík s Kateřinou Brožovou
Peter Kovarčík s Kateřinou Brožovou (Aha! – Martin Hykl)

Producent, mecenáš a milovník blondýnek Peter Kovarčík zemřel. Příčina smrti není známá a zabývá se jí i policie. Jeho skon potvrdili šokovaní kolegové z branže.

Kovarčík finančně podporoval několik uměleckých projektů a pod svá křídla si vzal i muzikál Mamma Mia! nebo připravovaný film o Lídě Baarové. Kovarčík investoval do umění miliony, někdy se mu to vyplatilo, jindy ne. Nemalou částkou například nastartoval kariéru své tehdejší partnerky Kateřiny Brožové. A blondýnkám zůstal věrný, naposledy byl viděn s Miss Golf Kateřinou Klausovou, se kterou byl viděn na předávání cen Českého lva. Jeho kolegy z branže nečekaná smrt naprosto zaskočila.

"Ano, je to bohužel pravda. A to jsme spolu ještě před týdnem seděli a probírali nadcházející ceny Thálie. Byl v pohodě a žertoval jako vždycky. Je pravda, že už jsem se ho potom nemohl dovolat. Je to pro mě obrovská rána, jsem z toho naprosto v šoku," potvrdil webu Blesk.cz prezident herecké asociace Jiří Hromada.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.