Munzarova dcera Johana (52): Smutná minulost a útěk ze země! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Munzarova dcera Johana (52): Smutná minulost a útěk ze země!

Johana Munzarová zažila domácí násilí.
Johana Munzarová zažila domácí násilí.  (Foto: Archiv Johany Munzarové, ara )

Zatímco herečku Báru Munzarovou (43) znají skoro všichni, o první dceři Luďka Munzara (82) se toho moc neví. Johanu (52) proslavil až seriál Vyprávěj a většinu života ani nežila v Čechách.

Johanu má Munzar s loutkohereckou Naděždou Munzarovou. Rodiče se ale rozešli, když jí byli pouhé dva roky. Její matka se dala dohromady s Ivanem Krausem a rodina v roce 1968 emigrovala.

Johana Munzarová neměla nikdy o partnery nouze, ale zamilovala se až do Řeka. „No, co vám mám říkat, to byla romantika! Rozhodli jsme se, že si pořídíme hotýlek v Řecku. Ze všech plánů sešlo. Manželství šlo úplně do háje, jakmile se nám narodila dcera,“ vzpomíná Munzarová v Blesku pro ženy.

A bohužel ke krizi přišlo i domácí násilí. „Vydržela jsem to deset let, ale nakonec jsem utekla. Chtěla jsem to vyřešit rozumně, a říct mu, že chci rozvod, odstěhovat se do jiného bytu, aby mohl vídat dceru, ale to nešlo. Neustále mi klad pod nohy nějaké překážky, abych nemohla odejít.“

Situace se nakonec vyhrotila. Jednoho dne si Johana půjčila auto, vyzvedla schované kufry u sousedky a od manžela utekla. Po 1400 kilometrech dojela za maminkou do Německa a poté do Prahy. Minulost se snaží nechat za sebou.



Přečtěte si
jakeline
24. 3. 2015 • 05:41

Stašová si svého ex itala chválí s ostatnímí nejse m obeznámena

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.