Ženatý Matásek: S milenkou si hrál na schovávanou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženatý Matásek: S milenkou si hrál na schovávanou!

Po zhasnutí si k ní konečně přisedl.
Po zhasnutí si k ní konečně přisedl. (ShowPix)

I když už se David Matásek (51) novou známostí netají, stále ji slovně zapírá. Zrzku vzal s sebou na nový film Hodinový manžel, ale přisedl si k ní až ve chvíli, když v sále zhaslo.

Do kina oba přišli sólo. Jelikož herec musel plnit předpremiérové povinnosti před plátnem, Eva Liliana Vlachová (26) se zatím usadila do pohodlného sedadla a čekala. Matásek se po kině pohyboval sám nebo ve společnosti hereckých kolegyň. Když ale sál potemněl, hned si sednul vedle ní. A podle výrazu v jeho tváři mu vůbec nebylo příjemné, že si jich fotografové všímají.


Eva doprovází herce na akcích už pár měsíců. Dokonce pro něj byla ochotná obětovat i místo v Německu, kde pracovala pro seznamku, a vrátila se do Česka. Ač se s ní herec opakovaně ukazuje, oficiálně se k ní nehlásí. Spekulace o třetím rozvodu s manželkou Kateřinou i o novém poměru odmítá komentovat. „Vy si na to stejně přijdete sami,“ řekl jen spěšně Matásek a zmizel do VIP zóny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.