Jan Skopeček (88) a jeho hádky s dcerou: Proč mu Marie vůbec nechybí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Skopeček (88) a jeho hádky s dcerou: Proč mu Marie vůbec nechybí?

Jan Skopeček se s dcerou Marií při každé její návštěvě pohádá.
Jan Skopeček se s dcerou Marií při každé její návštěvě pohádá. (Foto: Aha! - Petr Novotný, Martin Hurda, koláž Ahaonline.cz)

Po smrti své manželky Věry Tichánkové (†93) se Jan Skopeček naštěstí rychle oklepal a pomohla mu v tom i nová známost s tajemnou ženou, se kterou si herec dává častá dostaveníčka s lahví vína. I když má rodinu až ve Francii, nelituje toho. S dcerou se totiž prý pokaždé pohádá.

Příbuzných má herec v Praze málo. Dcera, vnučka a pravnoučata žijí v Lyonu. Vnuk s dalšími dvěma pravnoučaty zase v Paříži. Jedna z vnuček bohužel zemřela a zůstaly po ní s otcem dvě holčičky. A právě ty zrovna přiletěly s tatínkem pradědečka potěšit a v Praze ho navštívily. "On se nově oženil s Francouzkou a starají se o ty pravnučky docela dobře," pochvaluje si herec v Aha!"


Vídá se i s dcerou Marií (60), ale prý mají odlišné názory. Skopeček ani neví, čím se živí. "To já vám neřeknu! Je u nějakých počítačů. Říká, že je v nějakém vědeckém kolektivu. Je teď spokojená. Tedy, tváří se, že je spokojená," říká skepticky pan Jan. A v rozhovoru pro VIP zprávy dokonce prozradil více. "S dcerou se vidím dost málo, my se vždycky pohádáme, víte, takže mě to tak nechybí," směje se Skopeček, s tím, že se vídají dvakrát do roka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.