Vzpomínáte na sexbombu Janu Štefánkovou z Peříčka? Slaví 40 a prozradila, co ji teď živí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vzpomínáte na sexbombu Janu Štefánkovou z Peříčka? Slaví 40 a prozradila, co ji teď živí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ve světě je blondýnka Jana Štefánková (40) známá díky úspěchu v pánském časopisu Playboy. Záhy se stala i českou Playmate roku a tím se jí otevřela cesta do šoubyznysu. Co dělá teď a kde vlastně žije?

Jana Štefánková po úspěchu v pánském magazínu vyměnila objektivy fotografů za kamery a začala moderovat erotickou show Peříčko. Díky ní si brzy získala mnoho fanoušků a dokonce si zahrála i ve filmu Bolero.

Nablýskaný svět šoubyznysu se ale rozhodla opustit a v posledních osmi letech se s partnerem Reném Tauberem věnuje podnikání na Seychelách. „Já jsem si té show užila tolik, že už mi nechybí. Naopak jsem ráda, že zkušenosti mohu uplatnit někde jinde, myslím si, že showbyznys je skvělá příprava pro byznys. Tam člověk ukáže, že má obchodního ducha. Když člověk umí prodat sám sebe, tak toho obchodního ducha musí prokázat,“ říká Štefánková, která hovoří pěti jazyky a cestuje po celém světě.

Věnuje se školení byznysmenů a prodeji nemovitostí. Energii ještě dělí mezi své dvě děti. „Každá žena, která se stane matkou, je potom nejšťastnější osobou na světě. Já mám dva syny, osm a sedm let, třetí a druhá třída. Po mateřské jsem se už do showbyznysu nevrátila a ani to neplánuju,“ řekla čerstvá čtyřicátnice na stránkách iDnes.cz

Přečtěte si
prroud
19. 6. 2014 • 20:07

Kdyz zavidis,nauc se to taky,a.....budes mit......

zadnice
19. 6. 2014 • 12:26

Za mlada patřila zcela jistě k nejkrásnějším na světě. I v těch 40 letech je stále krásná.

pekna.potvora
19. 6. 2014 • 08:38

za mlada bola prekrásna, jedna z najkrajších Češiek

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.