Idol žen Jiří Dvořák: Smolař a neúspěšný herec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Idol žen Jiří Dvořák: Smolař a neúspěšný herec!

Jiří Dvořák
Jiří Dvořák (Foto pro Aha! - Ivo Kubašta )

Ještě nedávno hrál Jiří Dvořák (47) svůdníka a ředitele Kaderku v seriálu Sanitka 2. Jeho postava si na neúspěchy nemohla stěžovat, což se má teď radikálně změnit.

Dvořák dostal roli v novém seriálu televize Prima Svatby v Benátkách. Tam bude hrát Ivana Drozda – neúspěšného herce, který není tak úplně zodpovědný manžel a otec. Raději si užívá a placení účtů tolik neřeší. V čemž ho podporuje jeho bohémská seriálová matka Hana Gregorová.

„Ivan ne že by neměl talent, jen se mu momentálně v profesi moc nedaří. A pokud se mu náhodou dařit začne, vždycky se stane něco, kvůli čemu o práci přijde. Neřekl bych, že Ivan je prevít, spíš smolař, trochu nezodpovědný a nevyzrálý, prostě umělecká duše, ale v podstatě sympaťák. Ve snaze získat peníze pro svou rodinu se dostává do nejrůznějších potíží, takže začne mít problémy i doma,“ řekl Dvořák o své nové roli.

A kdo vystřídá Dagmar Havlovou a bude Dvořákovou novou partnerkou? Nebo v tomto případě, dokonce manželkou? Po jeho boku bude Miroslava Pleštilová, která si zahraje podporující choť Mariku.



Přečtěte si
tenerife
8. 6. 2014 • 15:00

lukreciaborgia-mně se opravdu pan Dvořák líbí, je to takový chlapácký typ, žádné mýdlo.

lukreciaborgia
8. 6. 2014 • 09:23

tenerife-jestli tento křivoočko a křivohubka je krásný herec,tak svět se v řiť obrací.To přece nemyslíte vážně!!!Je tam rozvedený brňák a znovu ženatý s Bárou Munzarovou a znovu rozvedený s Barou ,vyloženě protekčně!!Bára se zamilovala do brňáka a dostala ho do Prahy,jinak po šilhavém Dvořákovi ani pes neštěk.Teď zase Bára jezdí s Trnavským po republice a Dvořák k nim jezdí jen pro Anču,jejich dceru.Tak šilhavý herec,oblíbenec Havlové se opravdu musí líbit všem ženám??Ano,pšknou roli měl ve Vůni vanilky.Ale to byla role,kterou ani nemluvil,jenom koukal na Báru každým okem jinak.Film je senzační,ale Dvořák???Šéf nemocnice,šéf kriminálky,role jak noha!!!!

bobosa
6. 6. 2014 • 20:48

idol

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.