Bartošová mohla žít, kdyby Rychtář splnil slib! Čtěte, jak Ivetu a všechny ostatní tahal za nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bartošová mohla žít, kdyby Rychtář splnil slib! Čtěte, jak Ivetu a všechny ostatní tahal za nos!

Josef Rychtář sliboval, ale nic nesplnil.
Josef Rychtář sliboval, ale nic nesplnil. (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Josef Rychtář (56) o Ivetu Bartošovou (†48) usiloval dlouho. A neváhal slibovat hory doly, aby ji dostal. Když mu odjela do Itálie se Zdeňkem Macurou, nejprve jí spílal, aby ji pak vyrazil hledat. Pořád nicméně všechny okolo sebe ujišťoval, že Ivetu pošle na léčení. Prý bez toho nemá šanci…

Pak se mu Iveta vrátila a náhle nic z toho, co řekl dříve, neplatilo. Na léčení ji neposlal a nakonec to byl on, kdo lékařům Ivetu, která skončila kvůli pití v létě na psychiatrii, vyfoukl pod rukama. Prý se o ni postará sám. Přitom už dříve přiznal, že v tomto směru selhal! Podívejte se, jak Rychtář lhal ohledně plánovaného léčení a jak rychle měnil názory.

„Jde to s ní z kopce, a pokud se nevzpamatuje a nepůjde se léčit, nedopadne to s ní dobře.“ (Josef Rychtář krátce po útěku Ivety Bartošové do Itálie – červenec 2013)

„Já jsem si zničil rodinu, ale chtěl jsem té ženské pomoct. Pokud bych se měl k Ivetě vrátit, tak by tady byla jedna zásadní podmínka, že okamžitě nastoupí na léčení, jiná cesta už není.“ (Josef Rychtář během útěku Ivety Bartošové do Itálie – červenec 2013)

„Myslel jsem si, že mám patent na moudro, že to zvládneme, a ona se z toho dostane sama.“ (Josef Rychtář vysvětloval, proč Ivetu neposlal na léčení – červenec 2013)

„Opravdu jsem se chystal dostat ji na léčení, měl jsem vyhlédnutou kliniku v Liberci, která měsíčně stojí 52 tisíc.“ (Josef Rychtář krátce před návratem Bartošové z Itálie – červenec 2013)

„Měla by se léčit, protože podle toho, když mi o víkendu volala, se dalo usoudit, že není vůbec v pořádku.“ (Josef Rychtář v době, kdy hledal Ivetu v Itálii – červenec 2013)

„Iveta je člověk, kterého miluju a který mi stál za to, opustit svoji vlastní rodinu. Nikdy jsem u ní nehledal bohatství a slávu.“ (Josef Rychtář poté, co našel Ivetu Bartošovou a vracel se s ní domů – červenec 2013)

„V nejbližších dnech s Ivetou zajdeme k českému lékaři, který ji kompletně vyšetří a sepíše lékařskou zprávu, z níž vyjdeme. Bude to pro nás doporučení, jak a kdy nastoupit léčbu. Myslím, že to ale bude minimálně měsíc trvat. Iveta si musí v první řadě odpočinout a dát se do pořádku. Je zesláblá, takže to znamená hlavně pravidelnou stravu a odpočinek." (Josef Rychtář po návratu Ivety Bartošové z Itálie do Česka – červenec 2013)


„Věc řešíme s Ivetou. Je to její vůle, zda se bude léčit nebo jaký způsob zvolí. Pokud člověku najdou rakovinu a on léčbu odmítne, nikdo ho také nemůže nutit. Já ji násilnou formou nebudu nikam dávat na léčení. Budu to řešit se specialisty, abychom to vyřešili.“ (Josef Rychtář poté, co se Iveta Bartošová vrátila do Česka a on ji přes sliby na léčení nedal – červenec 2013)

„Není možné ji vzít a proti její vůli ji zavřít do blázince. Musí nejprve sama v sobě najít vůli a přiznat si problém. Pak její lékař musí umístění v léčebně doporučit. Ale hlavně ona musí chtít, a to se zatím nestalo.“ (Josef Rychtář – červenec 2013)

„Iveta je doma a její zdravotní stav nehodlám komentovat.“ (Josef Rychtář poté, co Ivetu Bartošovou přes námitky lékařů odvezl z léčebny v Bohnicích – srpen 2013)

"Vím, že je to pro Ivetu velmi těžké životní období a možná se i stane to, že jí bude chtít alkohol zase pohltit. Já udělám vše pro to, abych ji jako manžel uchránil." (Josef Rychtář poté, co Ivetu Bartošovou požádal o ruku – srpen 2013)

Po svatbě následoval krátký comeback a ještě hlubší pád Ivety Bartošové. Na léčení, jak Josef Rychtář sliboval bezmála před rokem, Iveta Bartošová nikdy nenastoupila…

Tohle Josef Rychtář mluvil po návratu Ivety Bartošové z Itálie:

Video se připravuje ...


Přečtěte si
ladabest
11. 5. 2014 • 00:43

Měla jedinou a t.p. zásadní smůlu: ve chvílích, kdy jí bylo ouvej se nenašel nikdo, kdo by ji povznesl, podpořil a nebo jen lidsky pochopil...jako zpěvačka mě nikdy nezajímala, jako lidský příběh - velice....R.I.P.

asha10
9. 5. 2014 • 12:17

komedianti to jsou vsichni,proc ne

asha10
9. 5. 2014 • 12:14

Kdyby ......ma šedive vlasy tak si je mel vyskubnout a plnit prani a sliby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.