Trapas ve "Farmáři": Pavel lákal na farmu, má páchnoucí chlév! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas ve "Farmáři": Pavel lákal na farmu, má páchnoucí chlév!

Jako sušák na prádlo používá ohrádku pro drůbež
Jako sušák na prádlo používá ohrádku pro drůbež (Foto archiv FTV Prima)

Jaký pán, takový krám! Farmář Pavel (37) je toho dokonalou ukázkou. Na vlasech, zubní hygieně a oblečení mu nezáleží stejně jako na nové střeše, natřeném plotu a pořádku na dvorku.

Říká, že hledá panenku, ale jako metrosexuál Ken od Barbie tedy rozhodně nevypadá. Jeho retro účes pamatuje ještě 80. léta minulého století a hřeben neviděl roky. Mnohem hůř je na tom jeho chrup. Zubní kartáček a pasta jsou pro něho zřejmě neznámé pojmy. I když se říká, že vzhled není všechno, Pavel nevyniká ani jako farmář. „Dříve nebo později mi uteče každý zvíře,“ okomentoval své farmařské umění muž, který nemá ani zemědělskou školu. A není se čemu divit. Jeho farma s chatrnými ploty by v soutěži o nejlepší zemědělskou usedlost určitě nevyhrála.


Vysněné panence nenabízí bydlení na zámku, ale v ruině. Jediné, co by snad mohlo jeho nastávající partnerku trochu potěšit, by bylo romantické gesto v podobě snídaně do postele. Ale musela by se spokojit jenom s míchanými vajíčky. To je totiž jediná věc, kterou Pavel zvládne ukuchtit. „Umím jenom »vajda«,“ svěřil se podivín, který prý nedokáže ani zabít žádné zvíře. Žena, která si tohoto farmáře vybere za svého vysněného prince, bude muset mít oči hodně zaslepené láskou, aby s ním vydržela!



Přečtěte si
ferdinand6
26. 1. 2014 • 13:05

Nemůžu posoudit, ale ovce mají podobně velkou pochvu jako ženy.

ferdinand6
26. 1. 2014 • 13:04

Fuj, to jsem se lekla. Do farmáře chodí čím dál větší zoufalci. Ale zvířátka má pěkná a dvůr docela uklizený.

prroud
25. 1. 2014 • 21:57

Kdyz neberu v potaz jeho osobu(jelikoz ho osobne neznam),pak podle fotek mi to na ruinu a bordelare ,rozhodne neprijde! Jak vidno,kam veset pradlo urcite ma! Na strese jedina dira v miste kde to do opravy bez vetsi skody nejakej cas vydrzi.Spis mi clanek prijde jako umyslne poskozujici a pomlouvacnej,stvavej!

svizel
25. 1. 2014 • 19:14

S těmi ovcemi to je vaše zkušenost ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.