Pavel Zedníček prozrazuje: Proč si ani po 10 letech nevzal svoji partnerku Hanu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel Zedníček prozrazuje: Proč si ani po 10 letech nevzal svoji partnerku Hanu?

Hanka Kousalová a Pavel Zedníček.
Hanka Kousalová a Pavel Zedníček. (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Že by bavič a herec Pavel Zedníček (64) po první zkušenosti s tanečnicí Taťánou Staudacherovou (67) zanevřel na manželství? Ani po deseti letech totiž nepožádal svoji současnou partnerku Hanu Kousalovou (50) o ruku.

Moderátorka Hana Kousalová a Pavel Zedníček jsou nerozlučná dvojka a kromě světa showbyznysu se společně vrhli na podnikání. Ke svatbě se však ani jeden moc nemají. „Myslím, že papír není důležitý. Lid mohou být spokojení, i když nejsou manželé. Svatba je sice hezká, ale není podstatná. Třeba Iva Janžurová měla krásnou rodinu a také nebyla vdaná,“ svěřuje se herec v magazínu Sedmička.

Pavel Zedníček se s Hankou poprvé setkal na festivalu Hrnec smíchu a jiskra přeskočila hned. Od té doby jsou spolu. A jaká je hercova rada při výběru vhodného partnera? Protiklady se přitahují! „Ve vztahu musí být určitě tolerance. A také si lidé musejí uvědomit, že jeden druhého nemůže vlastnit. Samozřejmě že se ale najdou chvíle, kdy to skřípe a lítají třísky. To je ale všude, bez toho by to také nebylo ono. A hlavně by lidé v páru měli být rozdílné povahy, protože jak se sejdou třeba dva cholerici, tak je zle.“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.