Exmilenec Bartošové Martucci zmateně: Iveta je u mě, ale nevím kde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exmilenec Bartošové Martucci zmateně: Iveta je u mě, ale nevím kde!

Fotografie
Fotografie (internal)

Do šíleného případu zmizení Ivety Bartošové (47) za asistence vyhozeného softwarového inženýra Zdeňka Macury (39) se zapojila další podivná figurka. Konkrétně samozvaný hrabě Domenico Martucci, který dříve s Ivetou také randil.

A protože Martucci ví, že teď má jedinečnou šanci být zase chvíli na výsluní, neprodleně se přijel z Itálie do Česka a rozdává prohlášení na všechny strany. Domenico přiznal, že Iveta kontaktovala jeho rodinu, ale dodal, že vlastně nikdo pořádně neví, co chtěla, protože prakticky nebyla schopná mluvit. „Moc dobře si totiž pamatuje, jak se měla dobře, když byla v Itálii se mnou. Ale nebyla v dobré kondici, a tak její angličtina byla velmi nesrozumitelná,“ napsal na Martucci na Facebook.

Přidal pak další zajímavé informace. Například to, že odjezd z Itálie mu doporučila jeho rodina, která se nejspíš bála toho, že by mohl být později s útěkem Bartošové z Česka spojován. Poněkud nekonkrétní hrabě pak všechny informoval také o tom, kde Iveta je právě teď. Bohužel opět poněkud zmateně. "V současné chvíli nevím, zda je Iveta u mě doma nebo na zámku. Moji rodiče mi nechtějí záměrně podat žádné informace o Ivetě,“ prohlásil Martucci, který tvrdí, že po zveřejnění posledních snímků Ivety, bezvládně ležící na pláži, má o zdraví zpěvačky vážné obavy.

Přečtěte si
mirkazam
10. 7. 2013 • 09:55

Martucci raději odjel s Itálie,aby se mu náhodou Iveta nepověsila na krk.Ta se v těch svých amantech už nevyzná...

inocenta
10. 7. 2013 • 08:15

Všechno se zkresluje, a to nejen v bulváru... "Všechno je jinak", řekl někdo moudrý. Martucci zmizel kvůli Ivetě. Myslím, že právě on ji "dorazil" před časem tím nesmyslným výletem a přísliby. Rodina by měla Ivetě umožnit ozdravný pobyt, nějaké lázně.určitě ona vůliu má, alew není to snadné.

honza46
9. 7. 2013 • 16:28

nevím, proč se s ní zbývá tolik lidí, vč. policie, je to magor, chlastá dobrovolně, ani její milenci nejsou normální lidi. Asi by bylo nejlepší, aby se uchlastala a byl od ní pokoj. Byla to krásná ženská dobrá zpěvačka, důvod chĺastat neměla. Jen lituji Artura, sice se o něj dobře stará táta, ale jistě se musí stydět před svými kamarády za takovou matku. vždyť ani její rodiče už se o ni nezajímají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.