Chlípný Kokta: Takhle zvrhle se baví, zatímco Ornella kojí jeho syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chlípný Kokta: Takhle zvrhle se baví, zatímco Ornella kojí jeho syna!

Pepa Kokta má sex opravdu rád. Jeho záliby jsou podle obrázků snadno čitelné...
Pepa Kokta má sex opravdu rád. Jeho záliby jsou podle obrázků snadno čitelné... (Koláž Ahaonline.cz)

Co dělá Pepa Kokta (55) ve chvílích, kdy Ornella Štiková (20) plánuje v porodnici společnou výchovu syna Quentina? Uspokojuje jej pohled na erotické obrázky a baví se chlípnými vtipy na internetu!

Opravdu si Ornella myslí, že je Pepa Kokta jejím osudovým mužem, který jí zajistí šťastnou budoucnost? Ženské tělo je pro něj jen objektem k uspokojení tužeb, což dokazuje na svém facebookovém profilu, který je plný erotického materiálu.



Vrcholem Pepovy kreativity jsou ovšem vtipy, jimiž se rád baví. Zatímco Ornella kojí Quentina, kompenzuje si nedostatek sexu představami, v nichž vystupuje jako proutník. Ohrané vtipy totiž zpestřuje tím, že v nich vystupuje jako hlavní hrdina. A překvapivě se všechny týkají stejného tématu – sexu.



Máma Štiková hrdě hlásí do světa, že Pepu přijala do jejich rodiny, ale je opravdu o co stát? Podívejte se na jeho oplzlé vtipy!



Pět nejlepších vtipů s novopečeným tatínkem Pepou Koktou v hlavní roli:

  • Pepa vyčítá kamarádovi: "Že ses mi vyspal se starou, to mi ani tak nevadí, ale žes jí ukázal, že to jde dvakrát, tos mně nasral............"
  • Pepa, instruktor plavání ve sportovním klubu, strávil dlouhé hodiny v bazénu s jednou dobře tvarovanou šestnáctkou, kterou učil plavat. Začali brzo ráno a kolem poledne se ta holka ptá: "Opravdu bych se utopila, kdybyste vyndal ten prst?..............."
  • Pepa přijde do nevěstince a praví: "Měl bych přání, aby byla s velkými prsy a měla ji těsnou."Madam prolistuje katalog a pak volá: "Božka, pojď, je tu pán s velkýma rukama a malým přirozením............."

A tyto Pepovy vtipy obzvláště doporučujeme Gábině Partyšové!

  • Žena vítá manžela: "Pepo , dneska je výročí naší svatby, půjdeme na hezkou večeri do restaurace." "Nemám oblek." "Půjčila jsem ti od souseda." "Nemám peníze." "Nevadí, našetřila jsem." Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní: "Aaaa, nazdar Pepo!" "Ticho, jsem tu s manželkou." "Pepo, tulamorku jako vždycky?" "Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?!?!?!" Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odhodila všechno, volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace "Pepááááá!!!!!!!!!!" Manželka se zvedne a odchází, Pepa za ní, ona naskočí do taxíka, on za ní, ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normalní chlap, a ty jsi takové prase! "Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Pepo , takhle protivnou kurvu sis ješte nevezl..............."
  • Pepa se měl vrátit ze služební cesty o den dřív a tak poslal domů telegram s prosbou, aby ho manželka čekala na nádraží. Přijel do rodného města, na peronu nikdo, na nádraží nikdo. "Ta děvka!" zabručel si nejdřív muž. Pak si ale řekl: "Třeba není děvka, třeba mi doma chystá něco dobrého k večeri. Pospíchá tedy domů, vběhne do kuchyně, tam nic, lednice taky nic. "Ta děvka!" řekl si znova pod fousy. Pak ho ale napadlo: "Třeba není děvka, třeba na mě už čeká v ložnici." Vběhne do ložnice a tam si to manželka rozdává se sousedem. "Ta děvka!" rozčílí se chlap a zabouchne dveře. Pak si řekne: "A třeba není děvka, třeba je bordel na poště a ona nedostala ten můj telegram......

1459572:gallery:true:true

 



Autor:  onl

Přečtěte si
ko.ko.tek
20. 3. 2013 • 15:45

přesně moje slova, když je to baví dělat, tak at se baví. Však Gábina si taky užila svých pár minut slávy, kdy visela u cesty coby Rebeka na každém sloupu. Štikovy chytli šanci za paseky, krmí média a volové na diskuzích závidí, přitom jsou nadržení na každej článek o nich.

ko.ko.tek
20. 3. 2013 • 15:41

a podle toho, když si usereš, poznají, co jsi žral .

marieelle
20. 3. 2013 • 14:53

Podle nosa poznáš kosa

wellnes.top
20. 3. 2013 • 13:41

...a jeho život.I kdyby měl 100 dětí, každé s jinou ženskou, veškerý čas byl po "bordelech" tak je to jeho svobodná volba.On taky přeci neřeší vaše soukromí.O své děti se finančně nejspíš stará. Myslím, že ty baby s ním lezou do postele dobrovolně, stejně jako on s nimi.A telenovela Štikových? Když je to baví dělat divadlo pro lidi...

hejhej
20. 3. 2013 • 13:39

Však Gábina ho "neuhnala" pro krásu,ale pro peníze a pro vstup mezi "VIP".Udělala jeho bývalé ženě přesně,co ta tlustá Štiková jí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.