Anatomie nového prezidenta: Prostata jak u panice, tvrdá játra, černé plíce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Anatomie nového prezidenta: Prostata jak u panice, tvrdá játra, černé plíce...

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Ladislav Křivan / Blesk)

Bude na nás pět let shlížet z Pražského hradu. Bude reprezentovat ve světě, bude se snažit korigovat vládu. Měl by být proto fit! Jak je na tom po zdravotní stránce Miloš Zeman (68), který se v březnu stane naším novým prezidentem? Oficiální lékařskou zprávu po vzoru svého protikandidáta Karla Schwarzenberga (75) veřejnosti nepředložil. Vyšli jsme proto z jeho životního stylu i zdravotních potíží, které jej v posledních letech trápily. Upozorňujeme, že vše je nutné brát s nadsázkou ;)

Mozek

V jednom kuse čte, a když nečte, tak pořád mluví. Jeho šedá kůra mozková tak bude mít stokrát víc závitů, než třeba ta vaše. A jeho řečové centrum má jistě velikost bowlingové koule.

Oči

Nesloužily nejlíp, a tak loni v srpnu Zeman vyhledal odborníka a podstoupil operaci šedého zákalu. Jsou ale tací, podle kterých mu zrak pořád neslouží – pořád o něco zakopává a padá.


Plíce

Kouří nejméně jednu krabičku cigaret denně, nejraději těžké černé davidoffky, a skoncovat se zlozvykem ani nezkouší. Jeho plíce tak jistojistě nejsou zdravě růžové.

Cévy

O svém cholesterolu, který je poškozuje, Zeman nikdy nemluvil. Lze ale předpokládat, že ten, kdo si k snídaní dává chleba s husím sádlem, zvýšenou hladinu tohoto zlého tuku v krvi mít bude.

Žaludek

Ten mu jede jako fabrika… Když jí zeleninu, chce tam údajný transformační mezičlánek, a tím je prase. Tlačenky, jitrnice, uzeniny a další nezdravé věci jí po kilech. I když tvrdí, že nejradši má brambory na loupačku.

Ledviny

V minulosti pravidelně trpěl na takzvané ledvinové kameny. Před čtyřmi lety se například chystal na znojemské vinobraní, místo toho musel s kolikou pod chirurgickou kudlu.

Játra

Stupeň jejich tvrdosti si domyslí každý Zemanofil. Náš budoucí prezident prý totiž vypije denně šest dvojek bílého vína, které mu prý pomáhá proti cukrovce, a tři panáky tvrdého, nejlépe slivovice.

Prostata

Komentovat choulostivou pohlavní žlázu, která dělá po určitém věku mužům neplechu, se rozhodl pro Blesk sám Zeman. „Jsem totálně zdravý, prostatu mám jako panic,“ prozradil.

Palec

Dlouho ho trápila šlacha v palci levé nohy, a tak se loni v únoru rozhodl svou křehkou končetinu svěřit ortopedům a šel na operaci. Dodnes je kvůli tomu na nohou dost nejistý a má strach chodit ze schodů.

Srdce

Bije mu jako zvon! Tlak má podle jeho vlastního vyjádření 120 na 80, což je hodnota mladého člověka. Při jeho životním stylu to až hraničí s medicínským zázrakem.



Autor:  vr

Přečtěte si
herecka
30. 1. 2013 • 21:59

Co nesmíte vědět o pozadí KAROLINY PEAKE, roz. Kvačkové? Karolína Peake - rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové,obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce /Praha Malá Strana/ kde doosud bydlí.Za co???A kdopak je její manžel?Charles Peake, vystudoval mezinárodní management v USA, odkud je i jeho adoptivní otec, Američan a hned měl lukrativní posty.Pro koho asi pracoval?Pro renomovane invest. spol. Ernst&Young, GoldmanSachs. Pak se najednou mladý Američan ocitl náhodou v Praze / v době kdy tady Američani v podstatě koupili ČR/ a kde měl zabezpečené místo??? V Citibank, dál následovala Commerzbank/ netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími 3, včetně Goldman Sachs a americkým Fedem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize/. Pak spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Proto byl odvolán. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Je to americký grázl, stejnej jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!!

ivoadler
30. 1. 2013 • 09:39

ale proč se nedočkáme stejné diagnózy i u knížete? Pětasedmdesátník taky nebude žádnej vzor zdraví.

winterfreshka
30. 1. 2013 • 08:43

...I s knížetem

winterfreshka
30. 1. 2013 • 08:42

Myslím,že si oba nemáte co vyčítat-jeden za 18,druhý bez 2 za 20

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.