Dagmar Havlová: Nové štěňátko venčila v hospodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová: Nové štěňátko venčila v hospodě!

Havlová a Hapka v restauraci v Čičovicích.
Havlová a Hapka v restauraci v Čičovicích. (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (59) zažila ve středu po dlouhé době opravdu nepopsatelnou radost. Tu jí samozřejmě způsobilo štěňátko německé boxerky, kterou dostala od »dvorního« veterináře Jana Herčíka (52). Rozebrat první dojmy zamířila společně se svými přáteli do nedaleké restaurace. Ta shodou okolností patří Viktoru Mrázovi, bývalému muži herečky Mahuleny Bočanové (45).

Doprovod paní Dagmar dělali právě manželé Herčíkovi, kteří společně s dcerou Havlové Ninou celou záležitost s pejskem »spunktovali«. Nechyběl ani hudebník Petr Hapka (68), známý milovník koček. Jsou časy, kdy jich měl i pětatřicet, teď je ovšem stav nižší a má jich »jen« dvanáct „Jsou taková údobí, kdy je jich víc, ale to se musí rozdat a pak je zase na rok klid,“ prozradil se smíchem Hapka, kterého právě zaměstnává příprava divadelní hry.

V restauraci, kde panovala díky spícímu štěňátku výborná atmosféra, pak ještě nějakou dobu společně klábosili. Pak se ale Havlová i s pejskem raději odebrali k domovu. „Dnes bude spát určitě se mnou v posteli,“ zářila Dagmar štěstím.

Štěně nebylo určeno pro Dagmar...

Původně měla fenku Grace, jejíž cena činí 12 – 15 tisíc Kč, dostat známá chovatelka Helena Kahnová, která vlastnila i prababičku této boxerky. Dcera Havlové Nina ale přišla s nápadem, že by maminka potřebovala pejska, původní majitelé souhlasili s přenecháním štěňátka bývalé první dámě.

„Máme velmi dobré vztahy s chovatelskou stanicí, kde se fenka narodila. Teď je v rukou paní Havlové – a to je dobře. K nám by putovala jen v případě, že by si ji paní Havlová nemohla z jakéhokoli důvodu nechat. Pak bychom si ji vzali a postarali se o ni. Ale určitě je v dobrých rukou,“ prozradila deníku Aha! Helena Kahnová.



Přečtěte si
herecka
15. 10. 2012 • 12:28

Dosta Havlové, je jen hrstka lidí, které tato "dáma" zajímá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.