Vnadnou blondýnku vykopli ze soutěže Miss Universe: Ona je chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vnadnou blondýnku vykopli ze soutěže Miss Universe: Ona je chlap!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tvář anděla a dokonalé křivky. Miss Vancouver, blonďatá Jenna Talacková (23), patřila k horkým favoritkám soutěže Miss Universe Canada. Majitel soutěže, miliardář Donald Trump (65), ji ale vyhodil! Kráska měla jen jeden nedostatek. Přišla na svět jako muž.

Že je ženou uvězněnou v mužském těle, si Jenna uvědomila ve čtyřech letech. S hormonální léčbou začala ve čtrnácti a v roce 2010 podstoupila operativní změnu pohlaví.

Božskou kápla poté, co se ředitelce soutěže cosi nezdálo a rozhodla se jí přímo zeptat. Přestože Jenna prosila, aby mohla pokračovat, a poukazovala na to, že mužem se nikdy necítila, měla na Trumpův příkaz utrum.

Kanadu přitom reprezentovala na soutěži krásy v Thajsku, kde se dokonce probojovala mezi desítku finalistek. „Považuji se za ženu, která už něčím prošla,“ představila se v rozhovoru před soutěží krásná Jenna.

Po vyhazovu získala tisíce fanoušků. Její zastánci tvrdí, že pravidla soutěže nelpí na tom, aby účastnice byly biologickými ženami a že spousta konkurentek prodělala zkrášlující plastiku, což kupodivu důvodem k vyhazovu není.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.