Zloděj fetišista: Ukradl dámské kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zloděj fetišista: Ukradl dámské kalhotky!

Dámských kalhotek je na sídlištích v Plzni k vidění spousta.
Dámských kalhotek je na sídlištích v Plzni k vidění spousta. (pro Aha! – Vladimír Vlk)

PLZEŇ – Kuriózní případ nyní řeší policisté v Plzni-Lochotíně. Na stanici se totiž dostavila žena (30) a podala trestní oznámení na neznámého pachatele, který jí ze šňůry na prádlo ukradl čtvery dámské kalhotky!

Krádež se údajně stala v noci z úterý na středu. „Žena z městské části Bolevec oznámila, že jí někdo ukradl čtvery dámské kalhotky,“ řekla mluvčí plzeňské policie Michaela Altmannová. Kalhotky měla pověšeny na šňůře natažené v přízemním balkonu. Na místo ihned po ohlášení vyrazili policisté. „Na balkoně a v jeho okolí zajistili maximální počet stop a po neznámém pachateli pátrají,“ dodala Altmannová. Po dopadení bude neznámý výtečník obviněn z trestných činů krádež a porušování domovní svobody a hrozí mu až dva roky kriminálu.

Krádeže dámského spodního prádla ale nejsou v Česku výjimkou. „Vězení za krádež kalhotek by pachateli hrozilo, kdyby jejich cena byla vyšší než 5 tisíc korun. Kdyby se při tom vloupal do domu, byl by to už trestný čin porušení domovní svobody,“ řekl renomovaný advokát Jan Černý.

S největší pravděpodobností však za krádeží stojí fetišista. Fetišismus je erotické zaměření jedince na určité druhy předmětů nebo na určité části lidského těla. Typickým příkladem je, když si fetišista doma schovává dámské prádlo a onanuje při něm. Fetiše mohou ale také být boty, latex nebo igelit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.