Romantický oběd v uniformách a... Nezaplacené parkování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Romantický oběd v uniformách a... Nezaplacené parkování!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bylo to rande, nebo jen sličnou uniformovanou policistku a jejího kolegu přemohl hlad, a tak zastavili služebním autem před první hospodou? Každopádně je muselo kručení v žaludku připravit o rozum. Nezaplatili totiž za parkování!

Autem zastavili v Praze 7 v ulici U Průhonu v tzv. oranžové parkovací zóně. U chodníku stojí parkovací hodiny, kde si řidiči musejí ve všední dny od 8 do 18 hodin koupit parkovací lístek. Hodina à 40 Kč.

Tím se posádka policejní oktávky neobtěžovala, za okno lístek nedala, automat minula a šla rovnou hodovat… „Policisté, kteří právě neprovádějí služební zákrok, mají povinnost platit na vyhrazených zónách parkovné,“ uvedla policejní mluvčí Eva Stulíková.

Kdyby si parkovací lístek nekoupil obyčejný smrtelník, dostane pokutu. Co přistižení strážci pořádku? „Pokud bude zjištěno případné pochybení ze strany konkrétní hlídky, bude toto jednání řešit jejich nadřízený,“ dodala Stulíková.

Problém v tom, že policisté šli na gáblík v uniformě, prý není. Něco jiného by bylo, kdyby si k obědu dali pivo.

Přečtěte si
mondego
11. 12. 2011 • 20:19

jo, jo, byl to práskač-bohatý podnikatel, to je největší sketa z cigánckýho getha

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.