Moderátor Petr Vondráček: Noční líbačka s milenkou! Tohle neměl nikdo vidět... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor Petr Vondráček: Noční líbačka s milenkou! Tohle neměl nikdo vidět...

Noční líbačka s milenkou!
Noční líbačka s milenkou! (pro Aha! – Pavel Machan, Jindřich Starý, ara)

Oblíbený moderátor Petr Vondráček (35) se ve středu zase rozjel. Démon alkohol ovládl jeho tělo i mysl a on neodolal pokušení v podobě nádherné tanečnice. Co na tom, že má doma dlouholetou přítelkyni Báru Janotkovou a dvouletou dceru Aničku. V klubu Limonádový Joe si vyrazil z kopýtka, nejdříve se řádně posilnil alkoholem a pak začaly orgie.

Vondráček si na večírku vyhlédl velmi pohlednou brunetu – tanečnici Adélu Hájkovou, která je také mámou syna, a začal se na ni při odchodu zuřivě vrhat. Na rozdíl od Vondráčka je však Hájková nezadaná a drobnou avantýru si může dovolit. Nekontrolovatelné polibky nebraly konce. Milenci se od sebe nemohli odtrhnout.

Milostné vzplanutí bylo tak mocné, že se Vondráček rozhodl s tanečnicí nastoupit do metra a odjel s ní domů na Letnou. Alkohol byl zase silnější než on, vždyť opilecké nálady stály i za rozchodem s herečkou Kateřinou Hrachovcovou (37).

„Ta už ty jeho pitky nemohla déle snášet, dokázal za večer vypít láhev whisky. Je to nevyzpytatelný bohém, který v danou chvíli nic neřeší. A stejné to bylo i ve středu večer,“ řekl nám velmi dobře informovaný zdroj.

Moderátor pořadů Hádej, kdo jsem? a To byl náš hit včera zřejmě vyspával kocovinu, nereagoval totiž na telefonáty ani na textové zprávy.



Přečtěte si
bobina
19. 11. 2011 • 13:48

který má koule a ještě ho postaví! Nic nového pod sluncem,dělá to každý chlap a ten který to nedělá je asi pomalu na vymření.

jiriforman
19. 11. 2011 • 09:36

je ubožák, který se tady ukájí na stránkách AHA. Chudáček, který neumí, a asi taky nemůže dělat nic jiného než jenom psát ty svoje dementní kecy. Všimněte si, že jak mu někdo něco napíše, tak okamžitě odpovídá, protože jenom špehuje kdy kdo mu na něco odpověděl. Je to fakt ubožák s ubohým životem jehož jediný smysl vidí v psaní blbin na netu. Asi nějaký zatrpklý invalida s invalidním mozkem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.